بيكاربونات الصوداعندي كثير منها أستخدمتها في الكيك تغير طعمها ولونهاوفي الحمص وحده تقول أنها رمت الحمص بعد مانقعته فيها لأنه أسود لونه

انا استعملها مع البقول الناشفة يعني زي الفاصوليا البيضاء الناشفة احط ملعقة مع ماء وانقع فية الفاصوليا وثاني يوم اغسلها واحطها على النار تستوي بسرعة


ادعوا لي اتزوج برجل صالح خلاص طفشت العمر بسرعة يجري و مابقى به قد اللى راح

من باب التفائل
طيب في الحلويات هل تقوم مقام بكتج باودر اولالا وش يضفي طعم اونكهه
اللى اعرفه انها ماده مطريه يعنى ملينه
للبقول وتستخدم مع البسبوسه ولكن على طرف الملعقه لانها قويه وتبان بسرعه وبعض الاكلات وسوى بحث بتشوفى فوائدها لان قليل الوصفات اللى تدخل فيها
ماسبق وشريتها


الساعة الآن 11:59 .