مع زحمة الالتزامات اليومية استبدلنا ادوات كتير في مطبخنا بحاجات احدث واسرع
يعني الهووون مثلا بدلناه بالكبة والفوود بروسسور
بس بصراحة اوقات بحن لاستخدامه يا تري مين زيي؟؟
والغريب بحس ان طعم اكلي بيه اجمل ؟؟
ياتري مين لسه بتستخدم الهووون ؟؟ وياتري ايه الادوات التانية اللي قربت تختفي من مطبخنا رغم مكانتها واهميتها في مطبخ امهاتنا ادعوكم للمشاركة و التعريف بهذه الادوات اللي اصبحت من تراثنا وذكرياتنا الجميلة

اومستنية الردود الحلوة المفيدة

اختكم ام مريم

انا مازلت باستخدمه وما استخدم غير هى في دق الثوم
اللهم إني أشهدك أني قد أبحت وسامحت جميع المسلمين والمسلمات الأحياء منهم والأموات
‏اللهم إني قد غفرت مابيني وبين الناس فاغفر مابيني وبينك
انا مثلك
اشتريت الهراااسة
ولا عجبتني
واللي ماله اول ماله تالي



اللهم اغفر لابي وأرحمه واجعل قبره روضة من رياض الجنة
واجمعنا واياه ومن نحب في جناتك
يااارب
وشو الهاون
اللهم اني استودعتك نفسي وزوجي واطفالي سبحانك يامن لاتضيع ودائعه 0000


بالنسبه لي أحب أستخدمه لتتبيلات السمك والباذنجان والفلفل المقلي

فعلا مفيش أحسن منه

ولكن شوفت على فتافيت طريقه جديده تعطي نفس نتيجة الهون
وهو انك تدقي فصوص الثوم بقشرها تحت سطح السكينه .. بتتقشر وبعدين تفرميها بالسكينه
بقيت أستخدمها في كل الأكل .. رااائعه


الساعة الآن 09:25 .