مع زحمة الالتزامات اليومية استبدلنا ادوات كتير في مطبخنا بحاجات احدث واسرع
يعني الهووون مثلا بدلناه بالكبة والفوود بروسسور
بس بصراحة اوقات بحن لاستخدامه يا تري مين زيي؟؟
والغريب بحس ان طعم اكلي بيه اجمل ؟؟
ياتري مين لسه بتستخدم الهووون ؟؟ وياتري ايه الادوات التانية اللي قربت تختفي من مطبخنا رغم مكانتها واهميتها في مطبخ امهاتنا ادعوكم للمشاركة و التعريف بهذه الادوات اللي اصبحت من تراثنا وذكرياتنا الجميلة

اومستنية الردود الحلوة المفيدة

اختكم ام مريم
29-10-1429 هـ, 03:26 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
انا مازلت باستخدمه وما استخدم غير هى في دق الثوم
29-10-1429 هـ, 03:32 مساءً
 
انا مثلك
اشتريت الهراااسة
ولا عجبتني
واللي ماله اول ماله تالي
29-10-1429 هـ, 03:51 مساءً
 
وشو الهاون
29-10-1429 هـ, 05:07 مساءً
 


بالنسبه لي أحب أستخدمه لتتبيلات السمك والباذنجان والفلفل المقلي

فعلا مفيش أحسن منه

ولكن شوفت على فتافيت طريقه جديده تعطي نفس نتيجة الهون
وهو انك تدقي فصوص الثوم بقشرها تحت سطح السكينه .. بتتقشر وبعدين تفرميها بالسكينه
بقيت أستخدمها في كل الأكل .. رااائعه
29-10-1429 هـ, 05:45 مساءً
 


الساعة الآن 09:19 .