السلام عليكم بنات اناعضو جديده ابغامنكم طريقه رووووووعه لشربت خضااااااار
17-11-1429 هـ, 12:57 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
قصدك الصالونة او مانسميها بالسعودية مرقة اللخضار؟؟؟
عشان نقدر انساعدك
17-11-1429 هـ, 01:06 مساءً
 
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته
http://forum.hawaaworld.com/archive/.../t-519252.html
17-11-1429 هـ, 01:13 مساءً
 
جربي الشوربات دي وادعي لي:
شوربة الكوسه:
-----------------
في حله حمري البصل المفروم والجزر والبطاطس ثم ضيفي الكوسه والثوم وزودي عليهم المرقه وضيفي حبهان ومستكه وورق لورا ونعناع مجفف واتركيهم حتى يستووا تماما ثم اضربيهم في الخلاط
ورجعيهم على النار ثم ضيفي لها ريحان أو نعناع أخضر أو مجفف كثيير وممكن تضيفي شوفان وربع كوب كريمه سايله وظبطي الملح
=============
شوربه خضار رائعه وسهلة الهضم... (اخذتها من منال العالم مع بعض الاضافات من عندي)
-------------------------------------
في حله ضعي:

بصله + جزره + حبتين كوسه + قطعه قرنبيط(زهره) + ورقتين كرنب + حبتين طماطم + 4 فصوص ثوم + ربع كوب رز + ممكن تضيفي شوفان معلقتين
+ عودين قرفه خشب وورقتين لورا أو غار ومعلقة ينسون ورشة شمر وحبتين قرنفل ورشة كمون

وضيفي عليهم المرقه وظبطي الملح واتركيها على النار لغاية ما تستوي

وبعدين لما تبرد شويه اضربيها في الخلاط وصفيها ورجعيها على النار تاني بعد ما تخففي قوامها ولما تغلي اغرفي منها

واعصري على الطبق ليمون

رااائعه..
================

شوربة الخضار
--------------
قطعي الخضار الكوسه والبطاطس والجزر وضيفي لهم مرقه وظبطي الملح وممكن تضيفي في الاخر عودين كرفس
================
أي شوربه ممكن تضيفي عليها في الاخر لسان عصفور محمص بزبده أو زيت وتسيبيه يستوي مع الشوربه
17-11-1429 هـ, 01:31 مساءً
 
سوي بحث تلاقين اكثر من طريقه
17-11-1429 هـ, 03:06 مساءً
 


الساعة الآن 01:33 .