ليه ياربي انا كذا فاشله كل ما اسوي كيكه ما تظبط عندي يعني بعد ما تخرج من الفرن تكون نافشه بعدين تنزل والشي الثاني كل ما ابي اقلب الكيكه تتلعوز عندي وتتقطع وتصير حالتها حاله والله اتفشل اوريكم هيا تكفين علموني في شي ادهنه او احطه قبل لا اكب الكيك بالصينيه؟؟؟:4icon33:
بنات والله محد حاس فيني ولي تحس فيني تكبر فى نظري والكل بنات عالم حواء على راسي
لو عشقتك يالرياض مش عشان فيك ميزة روربي عشان فيك نفس على روحي عزيزة
http://forum.hawaaworld.com/showthread.php?t=854187
الرابط لام اعزيزان

الحجة قائمة حتى قيام الساعة
من أرادت العفاف تقرأ سورة النور يوجد بها
خطاب رباني يطلب منا تطبيقه حفظاً على أعراضنا.


أختي المسلمة
حافظي على حيائك وحشمتك لإنها سبب من أسباب
دخول الجنة .
حيائك بستر جسدك بالباس الساتر.
حجابك غطاء وجهك عن الرجال وعدم إبداء زينتك
من خلال النقاب .



السلام عليكم

مفيش نجاح بدون فشل.. ومع الوقت هتبقي استاذه في الكيكه ان شاء الله

أولا:

استخدمي مقادير مظبوطه ومن مصدر موثوق منه

ادهني الصينيه بسمن ثم رشيها دقيق قبل ما تصبي العجينه أو ادهنيها زبده وبطنيها بورق زبده ثم ادهني الورق بزبده مره أخرى

الفرن يكون متوسط 180 وتضمني ان حرارة فرنك مظبوطه
لان لو الحراره زادت الكيكه تنفش و تجمد من الخارج ومن الداخل تكون نيه فتهبط بعد ما تخرج
ولو الحراره منخفضه الكيكه لن ترتفع وتنشف في الفرن

لا تفتحي الفرن الا بعد نص ساعه.. واغرسي فيها سيخ خشب لو طلع نظيف بدون عجينه اذا هي استوت

لا تقلبي الكيكه أو تقطعيها قبل ما تبرد.. سيبيها تبرد وبعدين اقلبيها وقطعيها

بعد ما تخرج من الفرن خليها في مكان دافي قريب من الفرن(فوقه مثلا).. هتهبط لو تعرضيها فجأه للهواء أو التكييف


طبقي الحاجات دي وان شاء الله هتظبط معاكي... وانا حاجزه اول قطعه لي
رماتان الله يجزيك الف خير
طيب ما قلتيلي من وين اشتري ورق الزبده تعبت وانا ادورها فى الرياض
والف شكر يا MHS
لو عشقتك يالرياض مش عشان فيك ميزة روربي عشان فيك نفس على روحي عزيزة
ورق الزبده هو يباع رول في عبوه تشبه الفويل(ورق الالومنيوم)
تجديها في السوبر ماركت جنب الفويل والبلاستيك فيلم(بلاستيك التغليف)

وفيه نوع اسمه ورق زبده ونوع تاني ورق شمع والاتنين استخدامهم واحد



الساعة الآن 01:52 .