GRAHAM WAFER CRUST

1 ¼ cup Graham Wafer Crumbs
¼ cup Sugar
½ cup Soft Butter

Press into 8 x 10 Pan.
Bake for 8 mins at 375.
Cool Well

1 Tin Eagle Brand Condensed Milk
1/3 cup Bottled Lemon Juice
1 Cup Drained Pineapple Tidbits or Fruit Cocktail (Mom uses one can)
1 Can Drained Mandarin Oranges (and cut up)
1 Cup Whipping Cream (before whipping) or
1 Pkg Dream Whip or
1 Tub Cool Whip

Mix condensed milk and lemon juice until thick. Add well-drained, cut up fruit and stir lightly. Fold in whipped cream. Spoon over base. Put excess crumbs on top. Chill for several hours before serving.
29-11-1424 هـ, 07:08 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
30-11-1424 هـ, 07:00 صباحاً
 
تسلمين أخت ranamas شكله لذيذ --- بس هذا Can Mandarin Oranges ما أعتقد إني بلاقيه إيش البديل ؟ وبالنسبة لل Tin -- ياليت توضحي حجم العلبة ( وزنها)
30-11-1424 هـ, 09:36 مساءً
 
تسلللللللللم الاياااااااااادى

30-11-1424 هـ, 09:45 مساءً
 
(300 mLالحليب المركزيمكن الاستغناء عن المندلين
30-11-1424 هـ, 11:02 مساءً
 


الساعة الآن 10:27 .