مرحبا يا طباخات

انا ياطويلات العمر
سويت فلافل وطلع الطعم خيال والشكل مرتب

لكن ما انفش او انتفخ مثل المطاعم واحسه يابس مش لين
ليش ؟؟

بقول لكم مقاديري
كاسين بليلا منقوع قبل بليله
كاس فول مجروش برضو منقوع
وبقدونس حزمه كامله بس صغيره
بصل 4 حبات
وملعقه كبيره بكنج بودر
مع البهارات والملح
وفرمته بمفرمة اللحم الكبيره يعني فرمته مضبوط


هاه شرايكم
ودي يينتفخ ويصير هش

وايش فايدة بيكربونات الصودا

..حسبنا الله سيؤتينا الله من فضله انا الى الله راغبون..


شكرا اليانا
بيكربونات الصودا حسب علمي هي اللي تعطيه هشاشة .. والبيكنج بودر بعد
يمكن حطيتي البيكنغ بودر وقليتيه على طول ....انا اللي اعرفه انه لازم تخليها نص ساعه وبعدين تقليها












للاتصال(0541222856)



الانستقرام chocolatepassion2
الفيس بوك
http://www.facebook.com/media/albums/?id=145735888886420
عشق الشوكلاته
انا على طول قليت يمكن هذا السبب,,الف شكر لك


روض الفل
ان شاءلله احط به بيكربونات
والف شكر لك

..حسبنا الله سيؤتينا الله من فضله انا الى الله راغبون..


شكرا اليانا
اطحنيها كويس كذا مره مش اقل من 5-6 مرات في المفرمه لغاية ماتنعم خالص وممكن تكملي في كبة الخلاط
وهتحسي ان العجينه اصبحت هشه وهوائيه

البيكربونات او البكنج.. هي بتخليها تنفش عند القلي ومش ضروري تضاف لو هي مطحونه كويس


الساعة الآن 11:32 .