مرحبا يا طباخات

انا ياطويلات العمر
سويت فلافل وطلع الطعم خيال والشكل مرتب

لكن ما انفش او انتفخ مثل المطاعم واحسه يابس مش لين
ليش ؟؟

بقول لكم مقاديري
كاسين بليلا منقوع قبل بليله
كاس فول مجروش برضو منقوع
وبقدونس حزمه كامله بس صغيره
بصل 4 حبات
وملعقه كبيره بكنج بودر
مع البهارات والملح
وفرمته بمفرمة اللحم الكبيره يعني فرمته مضبوط


هاه شرايكم
ودي يينتفخ ويصير هش

وايش فايدة بيكربونات الصودا
01-12-1429 هـ, 04:07 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
بيكربونات الصودا حسب علمي هي اللي تعطيه هشاشة .. والبيكنج بودر بعد
01-12-1429 هـ, 04:25 صباحاً
 
يمكن حطيتي البيكنغ بودر وقليتيه على طول ....انا اللي اعرفه انه لازم تخليها نص ساعه وبعدين تقليها
01-12-1429 هـ, 04:27 صباحاً
 
عشق الشوكلاته
انا على طول قليت يمكن هذا السبب,,الف شكر لك


روض الفل
ان شاءلله احط به بيكربونات
والف شكر لك
01-12-1429 هـ, 03:59 مساءً
 
اطحنيها كويس كذا مره مش اقل من 5-6 مرات في المفرمه لغاية ماتنعم خالص وممكن تكملي في كبة الخلاط
وهتحسي ان العجينه اصبحت هشه وهوائيه

البيكربونات او البكنج.. هي بتخليها تنفش عند القلي ومش ضروري تضاف لو هي مطحونه كويس
01-12-1429 هـ, 04:28 مساءً
 


الساعة الآن 12:21 .