كيلو فراخ دبابيس مجهزة للشيش
التتبيلة
كسبرة ناشفة كسبرة خضرة وبقدونس
ملح فلفل شطة
صويا صوص خل ليمون
مكعب ماجى
كاتشب صلصة طماطم
زيت زيتون
الطريقة
تضرب مقادير التتبيلة فى الخلاط وتتبل الفراخ وتترك لمدة ليلة كاملة
نجهز مكعبات فلفل اخضر بصل طماطم يوضع بالتناوب فى اسياخ الشوى
الخشب مكعبات الخضار والفراخ وتشوى فى الفرن وبالهنا والشفا منقول
01-12-1429 هـ, 08:33 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
روووووووووووعه
مشكوره
01-12-1429 هـ, 08:40 صباحاً
 
شكلها طعم.W0O0O0O0O0OW
01-12-1429 هـ, 10:41 صباحاً
 
تسلم الأيادي
01-12-1429 هـ, 11:39 صباحاً
 
الله يعطيكـ العافيهـ
01-12-1429 هـ, 11:55 صباحاً
 


الساعة الآن 10:57 .