السلام عليكم يا احلى اخوات
عندى سؤال من فضلكم
عايزه اعرف الفرق بين الشوايه الكهربائيه اللى بيوضع تحتها ماء وبتكون مخرمه عشان ينزل منها الدهن ، والشوايه الكهربيه اللى ما فيهاش خروم وبتكون فيها خطوط عشان الستيك والسمك واللحم ياخد شكل الشوى ؟
وايهما افضل ؟
17-12-1429 هـ, 08:57 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
اقتباس مشاركة
عايزه اعرف الفرق بين الشوايه الكهربائيه اللى بيوضع تحتها ماء وبتكون مخرمه عشان ينزل منها الدهن ،

هذي يالغلا على البخار



اما الثانيه عاديه
17-12-1429 هـ, 09:08 مساءً
 
اقتباس مشاركة  (راعـيـة الـبـل)
هذي يالغلا على البخار



اما الثانيه عاديه
بارك الله فيكى
بس كنت عاوزه اعرف ايهما افضل ؟؟؟
17-12-1429 هـ, 10:21 مساءً
 
18-12-1429 هـ, 07:03 مساءً
 
معقوله مفيش حد بيرد عليا
يعنى محدش عارف ؟
19-12-1429 هـ, 06:19 مساءً
 


الساعة الآن 08:47 .