السلام عليكم يا احلى اخوات
عندى سؤال من فضلكم
عايزه اعرف الفرق بين الشوايه الكهربائيه اللى بيوضع تحتها ماء وبتكون مخرمه عشان ينزل منها الدهن ، والشوايه الكهربيه اللى ما فيهاش خروم وبتكون فيها خطوط عشان الستيك والسمك واللحم ياخد شكل الشوى ؟
وايهما افضل ؟
اقتباس مشاركة
عايزه اعرف الفرق بين الشوايه الكهربائيه اللى بيوضع تحتها ماء وبتكون مخرمه عشان ينزل منها الدهن ،

هذي يالغلا على البخار



اما الثانيه عاديه

اقتباس مشاركة  (راعـيـة الـبـل)
هذي يالغلا على البخار



اما الثانيه عاديه
بارك الله فيكى
بس كنت عاوزه اعرف ايهما افضل ؟؟؟
معقوله مفيش حد بيرد عليا
يعنى محدش عارف ؟


الساعة الآن 04:29 .