بنات لو سمحتوا.. يا ريت اللي بتعرف طريقة عمل همرجر اللحمة في البيت تفيدنا، علشان احنا بنحب الهمبرجر بس حابة أعملة في البيت أنظف وأضمن.
هذه طريقة رااااااائعة جدا أخذتها من برنامج طبخ بالتليفزيون و طبقتها و كانت حلوة
بس بعد النضج بتلاقي البرجر صغر حجمه للنصف لكن الطعم راااااائع

1/4 كيلو لحم مفروم ناعم
1 ملعقة كبيرة بقسماط ناعم
2 ملعقة كبيرة كاتشب
1 ملعقة كبيرة مسطردة (خردل)
1 بصلة صغيرة مفرومة ناعم
1 بيضة مخفوقة
1 ملعقة كبيرة بهارات مشكلة

تخلط جميعا جيدا حتي تتكون عجينة ثم تشكل أقراص (يفضل تكون أقراص كبيرة لأن حجمها بيقل كتير بعد النضج)
تفرد العجينة بين نايلون( ممكن تستخدمي أكياس الثلاجة و أفتحيها من الجنب و أفردي العجينة في الوسط)حتي لا تلتصق
و تدخل الفريزر 10 دقائق ثم تشكل أقراص باستخدام القطاعة و تحفظ في الفريزر لحين الاستخدام
و يجب وضع قطع نايلون أو ورق الزبدة بين أقراص البرجر حتي لا تلتصق ببعضها

أرجو أن أكون أفدتك و أي سؤال أنا حاضرة
تقبلي مروري
يارب لك الحمد كماينبغي لجلال وجهك وعظيم سلطانك
اللهم أتمم علينا نعمك واحفظ مصر من كل سوء وهيأ لها امرا رشدا


يسلموا كتيير
يسلمو
روووووووووووعه

يعطيك العافيه ع الطريقه الجنان


الساعة الآن 07:03 .