المقادير
راس ثوم صغيرة متقشرة و مفرومه
كوب طماطم مضروبة و متصفيه
كوب ملوخيه ناشفة منخوله حتى تتاكدى من نظافتها
ملح وكمون و كسبره ناشفه و ربع ملعقه صغيره بهارات
2كوب مرقه فراخ او لحمه

نصف ملعقه سكر


الطريقه

تحمير الثوم فى السمنه حتى يصفر لونها
نضيف كوب الطماطم
ثم نضيف الملح و الكمون و الكسبره الناشفه و نصفملعقه صغيره سكر
نترك الطماطم حتى تتسبك
نضيف الشوربه
نتركها حتى تغلى جيدا ثم نرفعها من على النار
نضيف الملوخيه بالتدريج و نقلبها حتى نصل للقوام المطلوب
نقلب جيدا

و بالهنا و الشفا

مشكوره ياعمري
لكن مانترك الملوخيه تغلي على النار؟


~ ڪل مآطآحً آلآمل شلتـۃ ∫
# وٍقـآم ليْن طحًت وٍلآلقى من يْرٍفعــۃ. ] ~
حبيبتى اشكرك على المشاركه لكن غلى الملوخيه على النار يجعلها تسقط
سكررررررررررررررررررر

إنتي بتتكلمي جد يا هدي

إن شاء الله أجربها بس لو اتحدفت في وشي مش عارفه هعمل فيكي ايه
مع don دايما احلى
يا شيمو دا سر المهنه امال مولخيه حماتك لذيذه ليه


الساعة الآن 05:19 .