المقادير
راس ثوم صغيرة متقشرة و مفرومه
كوب طماطم مضروبة و متصفيه
كوب ملوخيه ناشفة منخوله حتى تتاكدى من نظافتها
ملح وكمون و كسبره ناشفه و ربع ملعقه صغيره بهارات
2كوب مرقه فراخ او لحمه

نصف ملعقه سكر


الطريقه

تحمير الثوم فى السمنه حتى يصفر لونها
نضيف كوب الطماطم
ثم نضيف الملح و الكمون و الكسبره الناشفه و نصفملعقه صغيره سكر
نترك الطماطم حتى تتسبك
نضيف الشوربه
نتركها حتى تغلى جيدا ثم نرفعها من على النار
نضيف الملوخيه بالتدريج و نقلبها حتى نصل للقوام المطلوب
نقلب جيدا

و بالهنا و الشفا
04-01-1430 هـ, 11:08 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
مشكوره ياعمري
لكن مانترك الملوخيه تغلي على النار؟
04-01-1430 هـ, 11:37 صباحاً
 
حبيبتى اشكرك على المشاركه لكن غلى الملوخيه على النار يجعلها تسقط
04-01-1430 هـ, 12:01 مساءً
 
سكررررررررررررررررررر

إنتي بتتكلمي جد يا هدي

إن شاء الله أجربها بس لو اتحدفت في وشي مش عارفه هعمل فيكي ايه
04-01-1430 هـ, 12:12 مساءً
 
يا شيمو دا سر المهنه امال مولخيه حماتك لذيذه ليه
04-01-1430 هـ, 12:16 مساءً
 


الساعة الآن 07:22 .