Analysis Services
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
بنات عوزه اعما تورته وبدل ما احشيها دريم ويب
احط فيها قشطه وزبده مخفوقه علشان الحشوة تكون متماسكه
لو حد عنده خبره يقول لى قبل مااعملها وتطلع وحشه
11-01-1430 هـ, 09:34 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
إن شاء الله البنات يفيدونك .
11-01-1430 هـ, 09:50 مساءً
 
بصي يا توتا انا اعرف ان في كريمة الزبدة و دي كل ما اشوف تورتو في موقع اجنبي الاقيهم بيحشوها و بيزينوها بيها و أهل طريقة ليها هي 2 اصبع زبدة في درجة حرارة الغرفة + 4 كوب سكر مطحون ناعم جدا و يفضل المشتري جاهز لانة بيكون انعم من اللي بينطحن في البيت + ملعقة فانيليا سائلة لان البودرة مش بتذوب كويس + ربع كوب كريمة سائلة و ليست مخفوقة و يضربوا في مضرب البيض لمدة خمس دقائق و يا رب اكون افدتك
11-01-1430 هـ, 10:29 مساءً
 
شكرا اروتى حجرب طريقتك ان شاء الله
12-01-1430 هـ, 01:17 مساءً
 
معقول 45مشاهده واثنين بس اللى يردوا
12-01-1430 هـ, 08:07 مساءً
 


الساعة الآن 04:42 .