السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
بنات عوزه اعما تورته وبدل ما احشيها دريم ويب
احط فيها قشطه وزبده مخفوقه علشان الحشوة تكون متماسكه
لو حد عنده خبره يقول لى قبل مااعملها وتطلع وحشه
إن شاء الله البنات يفيدونك .
اللهم انصر إخواننا في سوريا وفي كل مكان .. اللهم عليك بالطغاة فإنهم لايعجزونك .



بصي يا توتا انا اعرف ان في كريمة الزبدة و دي كل ما اشوف تورتو في موقع اجنبي الاقيهم بيحشوها و بيزينوها بيها و أهل طريقة ليها هي 2 اصبع زبدة في درجة حرارة الغرفة + 4 كوب سكر مطحون ناعم جدا و يفضل المشتري جاهز لانة بيكون انعم من اللي بينطحن في البيت + ملعقة فانيليا سائلة لان البودرة مش بتذوب كويس + ربع كوب كريمة سائلة و ليست مخفوقة و يضربوا في مضرب البيض لمدة خمس دقائق و يا رب اكون افدتك

شكرا اروتى حجرب طريقتك ان شاء الله
معقول 45مشاهده واثنين بس اللى يردوا


الساعة الآن 04:09 .