فشار بالكراميل ..............كيف؟؟؟؟

اطباق عالم حواء

بنات من فيكم تعرف طريقة الفشار اللي يبيعونة بالاكشاك بطعم الكراميل
صراحة طعمة روووووعة يهبل وحابة اعرف طريقة عملة في البيت ياليت اللي تعرف تقولي
وشكرا
:32::32::32::32:
11
4K

يلزم عليك تسجيل الدخول أولًا لكتابة تعليق.

تسجيل دخول

زهوة
زهوة
حبيبتى


هذا ييجى من السوق اصلا الفيشار اللى ينحط بالميكروويف

وفيه منه نكهات

بالجبن او الفلفل او الكراميل

وهو يكون علبه فيها كيس صغير يشبه المناديل وانتى تحطيه بالمايكروويف وهو يكبر الكيس ويستوى اللى فيه
ابله عطيات
ابله عطيات
بس اللي بالسوبر ماركت شفته بالجبنة كلة زبدة ودسم بس هذا خفيف وطعمة حلوووو
زهوة
زهوة
روحى على الاكشاك اللى بالفيصليه او المملكه وتلاقينها


وفى محل بالعليا مول اسمه خفيف يببع الاشياء هادى
طنش تعش تنتعش
طنش تعش تنتعش
هاي ابله عطيات لقيت لج الكرميل للبب كورن بس ما عليه باللغة الانجليزيه علييييييييييييييج الترجمه :26:

Caramel Popcorn

2 cups Brown sugar
1 cup Butter
1/2 cup Light corn syrup
1 teaspoon Salt
1 teaspoon Baking soda
1 teaspoon Vanilla
5 quarts Popcorn
Heat oven to 250 degrees. Mix together brown sugar, butter, corn syrup, and salt. Heat to boiling. Boil 5 minutes. Remove from heat. Add soda and vanilla. Stiruntil mixture puffs up and turns caramel color. Pour over popcorn. Bake for onehour, stirring every 15 minutes. Spreadout on wax paper. Makes 5 quarts of caramel corn.:06::06:
حلا الجنوب
حلا الجنوب
بنات ترى اللي بالميكرويف طعمه غببببببببببببببببببببببببببببي مرررره شين اللي بالكراميل والجبن
اللي بخفيف احلى اللي تعرف الطريقه تتكرم