انا عملت بيتزا لذيذه جدا وسهله جدا وحبيت اقولكوا على طريقتها
المقادير
اربع رقاقات من النوع الجيد
ثلاث بيضات اؤ اربع حسب حجم الرقاق
سجق او لحمه مفرومه معصجه او بسطرمه (حسب الرغبه)
كوبان من المرق الساخن او قليل من الماء المغلى مع مرقة دجاج
حبةطماطم كبيره
حبة فلفل اخضر رومى و واحده حامى
وقطعه سليمه من الجبن الرومى او الموتزريلا
اربح حبات زيتون(حسب الرغبه) اسمر او اخضر

الطريقه
تدهن الصينيه اللى هتعملى فيها البيتزا بالسمن كويس جدا القعر والجناب
نسقى الرقاق بالمرقه الساخنه بس متكونش سخنه قوى علشان الرقاق ما ينكسر يا دوب يطرا
ونبتدى نحط فى الصينيه وبين كل واحده والثانبه ندهن سمنه على خفيف
بعد ما حطيتى الاربع رقاقات اتركى الصينيه على جنب
فى اى طاسه حطى شويه زيت وحطى السجق(مقطع حلقات صغيره)وقلبيه فى الزيت لمدة دقيقتين
اكسرى عليه البيض وقلبى اطفى النار اول ما البيض يبتدى يتماسك يعنى يكون نص سوا
ضعى خليط البيض والسجق على الرقاق ووزعيه على الرقاق بحرص وتجنبى الوصول لاطراف الرقاق
تقطع الطماطم نصفين ثم طرنشات رقيقه وتوزع عاى البيض
ثم الفلفل ايضا طرنشات وتوزع مع الطماطم وكذلك الزيتون
ثم نبشر الجبنه الرومى وترش على الوجه ونغطى بها كل المكونات
وتوضع فى الفرن حتى تحمر من تحت وتسيح الجبنه
ولازم تهزى الصينيه من وقت للتانى علشان تتاكدى انها مش لازقه
بعد ما تخرجيها من الفرن غطيها لمده 15 دقيقه علشان لما تقطعيها تكون طريه
انقليها فى طبق التقديم وقطعيها


وبالف هنا وشفا



انا عارفه ان الطريقه طويله لكن كل الخطوات سهله وسريعه
بجد تتستاهل انكوا تجربوهاوالله تحضيرها ما بياخد ربع ساعه



جربوا ومستنيه الردود

الله يعطيك العافية ياعسل
[IMG]http://www.******.com/lives/12711613971.jpg[/IMG]
يسلمووووووووووو و
تسلمين يالغاليه
اللهم صل على محمد


الساعة الآن 10:52 .