السلام عليكم يا بنات المنتدى يا حلوين،

شريت باستا أو مكرونة على شكل أصداف كبيرة تستخدم للحشو.

فيه أحد منكم تقدر تساعدني وتقولي على طريقة حلوة لهذا النوع من المعكرونة .

وجزاكن الله الف خير

انا جربت احشيها لحم مفروم عادي


وشفت قبل كذا طريقه حشوه بالجبن والكزبره
السلام عليكم ادخلى رابط الوضوع اللى فى التوقيع بتاعى حتلاقى طريقة حلوة جدا ان شاء الله
[

الحمد لله وسبحان الله ولا اله الله
اب لعيونك
اللهم صل على محمد
سمي هذي الطريقه


مكرونه الاصداف المحشيه وبالصورة من مطبخ شذااااااااااااا وي


حبيت اليوم انزل لكم صورة اصدافي المحشيه


المقادير :

كرتون مكرونه اصداف مسلوقه بماء وملح وزيت


الحشوة :

دجاج مفروم وبصل وثوم

وخضار مشكله (جزر وفلفل رومي وبطاطس وذرة وبازلاء)

نحمسهم مع بعض

ونضيف الملح والفلفل الاسود والكمون والماجي

ونخليها تستوي


الخلطه :

1 علبه قشطه +3 ملاعق جبن سايله (كرافت) +نص كأس ماء
جبن مازوريلا

الطريقه :

نحشي المكرونه بالحشوة


ونلفها ونقلبها بالصينيه


ونوزع الخلطه

ثم نرش جبن مازوريلا








ولاتحرميني من دعواتك
[


الساعة الآن 01:39 .