السلام عليكم

عندي فول مدمس حب ولا اعرف اصلحة سويته مرة ولا ضبط نقعتة بموية من الليل والصبح طبختة تطلع مويتة بنيه ويلين من جوا شوي بس قشرته الخارجية قاسية الي تعرف وش طريقتة بالضبط تعلمني الله يعافيها ابغاه مثل الفول المعلب الجاهز...........

شوفي حبيبتي نقعيه باليل مع ملعقة بيكربونات الصودا...الصباح كبي المويه حطي مويه جديده وحطيه على النار لحدمايستوي ...........بعد لوتضيفين معه فول ابيض مجروش يصير لذيذ ....................
مشكورة اختي نقعته باليل

مع بيكربونات والصبح طبختة بس قشرته تطلع قاسية ومويته تطلع بنيه ليه؟
شوفي حبيبتي دي طريقتي و ان شاء الله تضبط معاكي

الأول لازم تنقعيه لمدة لا تقل عن 12 ساعة و بعدين تغليه و تهدي النار علي الآخر و تسيبيه علي النار بعد 1/2 ساعة ضيفيله 1 ملعقة صغيرة بيكنج بودر و قلبيه من وقت للتاني و هتلاقيه مهري من الداخل و الخارج و هيستوي بسرعة ان شاء الله

و بعد ما يستوي حطي عليه بسرعة عصير ليمون كتيييييييييير حتي لا يسود لونه و حطيه بالثلاجة و خدي منه وقت الاستخدام

دي طريقتي و بيطلع مهري من الداخل و القشرة كمان زي بتاع المطاعم و لونة فاتح و حلو

أرجو ان اكون افدتك حبيبتي

تقبلي مروري
يارب لك الحمد كماينبغي لجلال وجهك وعظيم سلطانك
اللهم أتمم علينا نعمك واحفظ مصر من كل سوء وهيأ لها امرا رشدا




الساعة الآن 01:19 .