اخواتى مشكلتى كل ما اقلى السبيط لا يصلح معى الدقيق ينفصل عنه ويصبح الزيت كله دقيق ويكون نئ لو سمحتم الا عندها خبرة فى قلى السبيط تعلمنى بالتفصيل وشكرا
22-01-1430 هـ, 03:20 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
ماهو السبيط علشان نقدر نفيدك
22-01-1430 هـ, 03:23 مساءً
 
السبيط هو الحبار نوع من الاسماك اكله بحريه زى الجمبرى كده بس مختلف عنه فى الشكل والطعم
22-01-1430 هـ, 03:46 مساءً
 
up
22-01-1430 هـ, 08:06 مساءً
 
up
22-01-1430 هـ, 08:12 مساءً
 


الساعة الآن 02:52 .