noors

noors @noors

محررة برونزية

علمونى لماذا افشل فى قلى السبيط( الحبار =الخثاق)

اطباق عالم حواء

اخواتى مشكلتى كل ما اقلى السبيط لا يصلح معى الدقيق ينفصل عنه ويصبح الزيت كله دقيق ويكون نئ لو سمحتم الا عندها خبرة فى قلى السبيط تعلمنى بالتفصيل وشكرا
10
4K

يلزم عليك تسجيل الدخول أولًا لكتابة تعليق.

تسجيل دخول

كارتير2008
كارتير2008
ماهو السبيط علشان نقدر نفيدك
noors
noors
ماهو السبيط علشان نقدر نفيدك
ماهو السبيط علشان نقدر نفيدك
السبيط هو الحبار نوع من الاسماك اكله بحريه زى الجمبرى كده بس مختلف عنه فى الشكل والطعم
noors
noors
noors noors :
السبيط هو الحبار نوع من الاسماك اكله بحريه زى الجمبرى كده بس مختلف عنه فى الشكل والطعم
السبيط هو الحبار نوع من الاسماك اكله بحريه زى الجمبرى كده بس مختلف عنه فى الشكل والطعم
up
فراولةالشرقية
up
الزورق الهارب
بصراحة انا ما اعرف لا البسيط والحبار ولا الصعب هههههههههه

اسفه ما اقدر افيدك بس للرفع لعيونك..