الله يعطيك العاااااافية

وينقل من الساخنة الى الأطباق ...









إبداعاااتكــــ مع البف باستري !!!


ابداعااااتك مع التمررررررر !!




... أستغفر الله الذي لا اله الا هو الحي القيوم وأتوب اليه ...
الهامور مش موجود فى مصر او على الاقل انا معرفتهوش الا فى السعودية بالرغم انى اتربيت فى مدينة ساحلية وانتقلت اما اتجوزت لمدينة ساحلية يعنى مدمنين سمك عملت الهامور الفيلية بطرق كتير مقلى يتبل بتوم مع كمون وملح وليمون ما عجبنيش مقلى فى الزبدة زى الاجانب ماحسيتش انة سمك احسن حاجة عجبتنى المشوى على الفحم يتبل بتوم خفيف يبشر فص توم او اتنين بالمبشرة ويتبل مع رشة ملح وكمونوعصرة ليمون حسب الكمية ما تكتريش ويوضع على الشواية بدون دهن زيت او حاجة قلبى السمك على طول ومش حيلزق وصفىمن السوائل قبل وضعة على الشواية حطية على مصفى مثلا لان السوائل هى اللى بتخلية يدخن او يلصق وبالتقليب المستمر تضمنى انة باذن **** استوى ودى اجمل طريقة عملتة بيها لى جارة عملتة طاجن فى الفرن لسة ما جربتوش وبتقول حلو انا عملت اسماك تانية كدة بس الهامور ماعملتوش طاجن باذن **** حاعملة واحنا ورانا اية كل واحدة تقولى على طريقتها علشان استفيد وغيرنا يستفيد شكرا ليكم


الساعة الآن 11:42 .