بسم الله الرحمن الرحيم

عملت النهارده كرواسون
بنفس مقادير وتكنيك الشيف حسن
والحقيقه طلع رووووووووووعه
ريحته
طعمه
طراوته
بس في حاجه مختلفه

انه طرررررررررررررررررررري جدا جدا

مش هش
ومش مورق
وخمر بالعرض ومش لاعلي

مين تعرف السبب

ومشكورين مقدما
انا سمعت بيجاوب لاخت على نفس السؤال

التخمير كان عالىىىىىىىىىىىى

ممكن الطريقه



تردد قناة الرحمه
11823
اهلا بيكي يا لميا
والله فيكي الخير الوحيده اللي عبرتيني هههههههه
انا كمان سمعته وهو بيقول ان التخمير كان عالي بس بصراحه مااقتنعتش عارفه ليه
لان هو لما كان بيعمل الحلقه قال اننا نحطه يخمر في الخماره اللي تحت الفرن ويكون الفرن مولع مده 45 دقيقه
وكده الحراره هاتكون اعلي ولا ايه

عموما انا هااجرب تاني باذن الله واشوف

ومن عيوني هااكتبلك المقادير والطريقه بالظبط
ينقل من المعجنات الي أطباق عالم حواء..


الساعة الآن 01:31 .