بسم الله الرحمن الرحيم

عملت النهارده كرواسون
بنفس مقادير وتكنيك الشيف حسن
والحقيقه طلع رووووووووووعه
ريحته
طعمه
طراوته
بس في حاجه مختلفه

انه طرررررررررررررررررررري جدا جدا

مش هش
ومش مورق
وخمر بالعرض ومش لاعلي

مين تعرف السبب

ومشكورين مقدما
26-02-1430 هـ, 06:21 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
انا سمعت بيجاوب لاخت على نفس السؤال

التخمير كان عالىىىىىىىىىىىى

ممكن الطريقه
26-02-1430 هـ, 08:58 مساءً
 
اهلا بيكي يا لميا
والله فيكي الخير الوحيده اللي عبرتيني هههههههه
انا كمان سمعته وهو بيقول ان التخمير كان عالي بس بصراحه مااقتنعتش عارفه ليه
لان هو لما كان بيعمل الحلقه قال اننا نحطه يخمر في الخماره اللي تحت الفرن ويكون الفرن مولع مده 45 دقيقه
وكده الحراره هاتكون اعلي ولا ايه

عموما انا هااجرب تاني باذن الله واشوف

ومن عيوني هااكتبلك المقادير والطريقه بالظبط
27-02-1430 هـ, 12:05 صباحاً
 
ينقل من المعجنات الي أطباق عالم حواء..
04-03-1430 هـ, 01:36 مساءً
 


الساعة الآن 11:09 .