السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
حابه اسالكم عن السمن المصري
كيف استخدمه ولاي غرض
لانكم تعرفون طعمه غير السمن الي عندنا بالسعوديه
ومارضي يتقبله ابو الشباب مع الاكلات الشعبيه
وولامانه والله مره نظيف وريحته مره طيبه
وجانا هديه من مصر والي جابه يقول عمايل ادين الحجه امه
والله يسلم اياديها يارب بصراحه مره نظيف
وسؤالي
يعني.. يصلح للمعمول والحلويات ؟
لان الكميه مره كثيره

ومن ناحية التخزين عادي لو خليته برا الثلاجه

ياليت الاخوات المصريات يفيدوني
لانه بصراحه مره حلو واخاف يفسد
ولكم الشكر مقدما
14-03-1430 هـ, 09:20 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
حبيبتي استخدميه في كل الاصناف حلويات و غيرها بيبقي كتييييييييييير طيب و له نكهه جميله و خصوصا المعمول

و هو لو سمن عادي ممكن تخليه برا الثلاجة و لو زبد لازم في الثلاجة و لو كمية كبيرة ممكن تشيلي جزء منه بالفريزر و تستخدمي الجزء التاني حتي يخلص تطلعيه
14-03-1430 هـ, 09:29 صباحاً
 
مشكوره يا ام عبد المنعم
15-03-1430 هـ, 02:57 صباحاً
 
كيف يختلف عن السمن الي عندنا
الأختلاف في اللون ولا الريحه ولا النكهه
ياليت توضحين
15-03-1430 هـ, 03:16 صباحاً
 
استعمليه في المعمول انا بعمل بيه الكحك المصري بيبقى حلو قوي و كمان جربي كده تعملي بيه صينية بقلاوة او كنافه طعمهم خرافة بيه
بالنسبة للتخزين الاحسن في التلاجة انا بنزل مصر مرة في السنة اسلم على اهلي و اجيب برطمان كبييير سمنة و ارجع
انا بشيله في التلاجة و بيعيش اكتر من السنة
15-03-1430 هـ, 12:43 مساءً
 


الساعة الآن 01:31 .