السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
بعد عدة تجارب حبيت اكتب تجربتى فى تفريز ورق العنب

اول تجربه كانت الحشو نى فى نى
وديه فشلت معايا
لان الرز كان بيطلع متفتت ومكسر
بالرغم انى كنت بخلى ورق العنب يبرد
حتى الشوربه كانت برده اللى ضفيتها

المهم احسن طريقه انك تقطعى البصل
ويوضع على النار مع الزيت وبعدين بضيفى الرز وبيتقلب حوالى دقيقتين وبعدين بتضيفى الطماط والكزبره والشبت والبقدونس والبهارات والملح انا كمان ضفت صويا صوص
وتضبطى الحشو ويا دوبك تغلى غلوتين واطفى عليها وخليها تبرد وبعدين تحشى الورق
اناطبعا جربتها وحطيت ورق العنب فى علبه فى الفريزير بعد الحشو
ولما طلعته خليته يبرد خالص يعنى تكون حرارته من حرارة الغرفه
وضيفت الشوربه بارده
والنار كمان كانت هاديه ومخدش وقت سوا كتير

وبصراحه اول مره يزبط معايا بعد كذا تجربه
حبيت افيدكم وادعولى بحسن الخاتمه
اللهم انى اعوذ بك من شر نفسى
وشر الشيطان وشركه
شكرا على الافاده
والله يعافيك

شكرا جزيلا وجزاك الله خبر
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم
جزاك الله خير
المعرف مشترك بيني وبين صديقه عمري
حسبي الله الذي لا اله الا هو عليه توكلت وهو رب العرش العظيم
مااحلل يوم القيامه اللي تدخل ملفي الشخصي بغرض التجسس
نفس طريقتي بارك الله فيك


الساعة الآن 11:54 .