السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
بعد عدة تجارب حبيت اكتب تجربتى فى تفريز ورق العنب

اول تجربه كانت الحشو نى فى نى
وديه فشلت معايا
لان الرز كان بيطلع متفتت ومكسر
بالرغم انى كنت بخلى ورق العنب يبرد
حتى الشوربه كانت برده اللى ضفيتها

المهم احسن طريقه انك تقطعى البصل
ويوضع على النار مع الزيت وبعدين بضيفى الرز وبيتقلب حوالى دقيقتين وبعدين بتضيفى الطماط والكزبره والشبت والبقدونس والبهارات والملح انا كمان ضفت صويا صوص
وتضبطى الحشو ويا دوبك تغلى غلوتين واطفى عليها وخليها تبرد وبعدين تحشى الورق
اناطبعا جربتها وحطيت ورق العنب فى علبه فى الفريزير بعد الحشو
ولما طلعته خليته يبرد خالص يعنى تكون حرارته من حرارة الغرفه
وضيفت الشوربه بارده
والنار كمان كانت هاديه ومخدش وقت سوا كتير

وبصراحه اول مره يزبط معايا بعد كذا تجربه
حبيت افيدكم وادعولى بحسن الخاتمه
17-03-1430 هـ, 04:14 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
شكرا على الافاده
والله يعافيك
17-03-1430 هـ, 04:28 مساءً
 
شكرا جزيلا وجزاك الله خبر
17-03-1430 هـ, 04:29 مساءً
 
جزاك الله خير
17-03-1430 هـ, 04:35 مساءً
 
نفس طريقتي بارك الله فيك
17-03-1430 هـ, 04:48 مساءً
 


الساعة الآن 12:44 .