السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
حبيباتي احب اقدملكم طريقتي بالتشيز كيك.....لاني بموووووووت فيها وعندي ادماااااااان .....ان شاء الله اوريكم طريقتي فيها سهلة وبسيطة وبمقادير متوفره للكل......انا عملتها اليوم بنكهة الفراولة وانتو ممكن تغيروا بالنكهة بالفواكه وبالجلي اللي تستخدموه
المــقــادير
**2 باكيت ونص بسكوت شاي مطحون...ناعم
**كمية من الزبدة سايحة طبعا
الحشــــو
**علبتين زبادي 180 جم
**6 مكعبات جبنة كيري
**4 جبنة مثلثات
**2باكيت جيلي بالفراولة
** علبة قشطة...(استخدمت وش اللبن)
**ثلاثة ارباع كوب سكر بودرة...
**كيس دريم ويب......(كريم شانتي)
الــــزيـنــة العلوية:
**شرايح فراولة مقطعة ...مرشوش عليها سكر حتى يكون طعمها حلو
**نص باكيت جيلي للوجه
هداية85 @hday85
عضوة نشيطة
يلزم عليك تسجيل الدخول أولًا لكتابة تعليق.
عبيــــر الــــورد
•
تسلميييين الله يعطيكِ العاافية ،،،،،
هداية85
•
الطــريــقــة
نغلف الصينية بكيس....او اذا عندك صينية تفتح من الاسفل يكون افضل....بس دي طريقة سهلة جداا للي مش متوفرة عندهم
نخلط البسكوت مع الزبدة المذابة لحد مايصبح البسكوت ماسك في بعضه
نفرده في الصينية المبطنة...ونحطه بالفريزر ويلا نروح نعمل الحشو
نجيب نص كوب ماء مغلي او اقل ونذوب بيه باكيت الجيلي..ونتركه لحد مايدفى شوية
بالخلاط نضع الزبادي والسكر والقشطة ونوعين الجبنة
الكريم شانتي نعمله بلبن بالطريقة العادية ونضيف عليه باقي المكونات المضروبة بالخلاط
نضيف الجيلي بعد مايبرد شوي...ونقلب
نضع الخليط عالبسكوت بعد مانتاكد انه جمد تماما....ونحطه بالفريزر لحد مالطبقة الفوق تجمد
الفراولة بعد مانرش عليها سكر بينزل منها شوية مياه...ناخد المياه ونكمل عليها لحد ماتوصل تلات ارباع كوب نغليه ونضيف عليه نص باكيت الجيلي
نغلف الصينية بكيس....او اذا عندك صينية تفتح من الاسفل يكون افضل....بس دي طريقة سهلة جداا للي مش متوفرة عندهم
نخلط البسكوت مع الزبدة المذابة لحد مايصبح البسكوت ماسك في بعضه
نفرده في الصينية المبطنة...ونحطه بالفريزر ويلا نروح نعمل الحشو
نجيب نص كوب ماء مغلي او اقل ونذوب بيه باكيت الجيلي..ونتركه لحد مايدفى شوية
بالخلاط نضع الزبادي والسكر والقشطة ونوعين الجبنة
الكريم شانتي نعمله بلبن بالطريقة العادية ونضيف عليه باقي المكونات المضروبة بالخلاط
نضيف الجيلي بعد مايبرد شوي...ونقلب
نضع الخليط عالبسكوت بعد مانتاكد انه جمد تماما....ونحطه بالفريزر لحد مالطبقة الفوق تجمد
الفراولة بعد مانرش عليها سكر بينزل منها شوية مياه...ناخد المياه ونكمل عليها لحد ماتوصل تلات ارباع كوب نغليه ونضيف عليه نص باكيت الجيلي
هداية85
•
نبدا التزيين
بعد ما نرص الفراولة بالشكل المرغوب نصب عليها الجيلي
نحطه بالثلاجة لحد ما طبقة الجيلي تجمد
وبكل سهولة عند التقديم نرفع الكيس ونحط التشيز كيك في صينية التقديم
شوووووووووفوا جمالها..ماشاء الله تبارك الله
وبالهنا والشفا
جربوها وان شاء الله متاكده انها هتعجبكم......
لا لالالالالالالا تنسوني من الدعاء..بالستر والعافية
بعد ما نرص الفراولة بالشكل المرغوب نصب عليها الجيلي
نحطه بالثلاجة لحد ما طبقة الجيلي تجمد
وبكل سهولة عند التقديم نرفع الكيس ونحط التشيز كيك في صينية التقديم
شوووووووووفوا جمالها..ماشاء الله تبارك الله
وبالهنا والشفا
جربوها وان شاء الله متاكده انها هتعجبكم......
لا لالالالالالالا تنسوني من الدعاء..بالستر والعافية
تسلم يدينك الحلوة اختى
تعرفى انا اسويها بنفس طريقتك بس مااحط علبتين زبادى
احط علبتين جبنة فلاديفيا
يعطيك العافية
تقبلى مرورى اختك
يــــــــــارا
تعرفى انا اسويها بنفس طريقتك بس مااحط علبتين زبادى
احط علبتين جبنة فلاديفيا
يعطيك العافية
تقبلى مرورى اختك
يــــــــــارا
هداية85
•
عبيــــر الــــورد :تسلميييين الله يعطيكِ العاافية ،،،،،تسلميييين الله يعطيكِ العاافية ،،،،،
الله يسلمك ياااااااااارب
الصفحة الأخيرة