Analysis Services
يااخوات من تعطيني طريقه عمل للتارت مضبوطه
16-04-1430 هـ, 10:38 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
السلام عليكم و رحمة الله
عجينة التارت او السابلية و دي طريقة الشيف حسن و المقادير هي
1 كيلو زبدة باردة \ ربع كيلو سكر عادي \ 750 جرام دقيق \ 3 بيضات و نص م/ص ملح و فانيليلا
و دي المقادير الاساسية و طبعا انتي بتعملي الكمية الي انتي عاوزاها
الاول نضرب الزبدة حتي تنعم ثم نضبف السكر و نضرب 3 دقائق علي سرعة بطيئة ثمنعلي السرعة لمدة 4 دقائق لغاية لما تعلي و تنفش ثم نضيف البيض واحدة واحدة مع الضرب و الفانيليا و عند الامتزاج نضيف الددقيق كلة و نلف لفتين بالضبط يعني اول ما يندمج الدقيق لان لو ضربناها كتير هتكون قاسية و تعمل عرق و ناخد العجينة و نفردها بين كيسين لسمك 2 سم و نبردها في التلاجة لمدة ساعة و بعدين نرش دقيق علي الطاولة و فوق العجينة رشة و نفردها للمقاس اللي عاوزينة و تكون بسمك نص سم و نسكنها في الصينية و نريحها ربع ساعة في التلاجة و بعدين علي الفرن 180 درجة لمدة نص ساعة او لغاية ما يكون اللون ذهبي و تخرميها علشان لاتنفش منك و لما تبرد احط عليها حشو الكاسترد و نزينة او توفي و شيكولاتة او زي ما تحبي و بالهنا و الشفا
16-04-1430 هـ, 11:13 مساءً
 
الله يسعدك دنيا واخره اختي اروتي
16-04-1430 هـ, 11:38 مساءً
 
طريقتي للتارت ومعتمدتها : كاسين طحين _ اصبع زبده غير مملحه _ 3 حبات كيري اعجني المقادير بيدك مع بعض حتى تتكون عجينه ناعمه اتركيها ربع ساعه ترتاح وبعدها شكليها بقوالب وماتحتاج تحطين شي عليها لانها مانتفش معاك واحشيها بكسترد وفواكه او تفاح او جوز وبالعافيه
19-04-1430 هـ, 05:15 مساءً
 
اشكرك من كل قلبي
07-05-1430 هـ, 02:11 مساءً
 


الساعة الآن 05:28 .

تنبيه: كل ما يطرح من مشاركات في موقع عالم حواء يمثل رأي كاتبه فقط ولا يمثل رأي إدارة الموقع.
© 1998-2017 Hawaa Forum, Co.‏