QUICK MIX CHOCOLATE CAKE WITH FUDGE FROSTING 185g butter . 3/4cupcastor sugar .3egg .1cup self-raising flour .1/2cup plain flour .1/3cup cocoa .1/2cup milk . FUDGE FROSTING 60g dark cooking chocolata .15g butter .11/2cup icing sugar .2 tablespoons milk, approximately HAVE all ingredients at room tempera-ture. Combine butter,sugar,eggs,sifted dry ingredients and milk in large basin of electric mixer, beat on low speed until ingredients are combined,increase speed to medium,beat for about three minutes or until mixture becomes lighter in color and smoother in texture. Spread mixture evenly into well-greased lamington tin (base measures 16cm x 26cm) ,bake in moderate oven 30 minutes.Stand few minutes before turning onto wire rack to cool. when cold, top with fudge frosting

لا اله الا الله محمد رسول الله
melt chocolate and butter over hot water ,stir in sifted icing sugar and enough milk to give thick spreading consistency
لا اله الا الله محمد رسول الله
اقتباس مشاركة  (sadeem3)
QUICK MIX CHOCOLATE CAKE WITH FUDGE FROSTING 185g butter . 3/4cupcastor sugar .3egg .1cup self-raising flour .1/2cup plain flour .1/3cup cocoa .1/2cup milk . FUDGE FROSTING 60g dark cooking chocolata .15g butter .11/2cup icing sugar .2 tablespoons milk, approximately HAVE all ingredients at room tempera-ture. Combine butter,sugar,eggs,sifted dry ingredients and milk in large basin of electric mixer, beat on low speed until ingredients are combined,increase speed to medium,beat for about three minutes or until mixture becomes lighter in color and smoother in texture. Spread mixture evenly into well-greased lamington tin (base measures 16cm x 26cm) ,bake in moderate oven 30 minutes.Stand few minutes before turning onto wire rack to cool. when cold, top with fudge frosting
كعكة الشكولاته مزيج سريعة مع الهراء التجميد 185g الزبدة. 3/4cupcastor والسكر والبيض.3 كأس.1 الذاتي الدقيق ورفع.1/2cup سهل.1/3cup الكاكاو والدقيق والحليب.1/2cup. الهراء التجميد 60g الظلام الطبخ chocolata.15 الزبدة.11/2cup ز.2 ملاعق الطعام والسكر ومسحوق الحليب ، ما يقرب من جميع المكونات في غرفة - ture. تجمع الزبدة والسكر والبيض والمكونات بمسح الأراضي الجافة والحليب في حوض كبير للخلاط كهربائي ، وتغلب على سرعة منخفضة حتى المكونات مجتمعة ، وزيادة السرعة والمتوسطة ، وفازت لحوالي ثلاث دقائق أو حتى يصبح المزيج خفيف في اللون والملمس في سلاسة. انتشار مزيج متساو في مدهون جيدا lamington القصدير (قاعدة التدابير 16cm س 26cm) ، والخبز في فرن معتدل 30 minutes.Stand بضع دقائق قبل ان يتحول الى سلك رف لتبرد. عندما الباردة ، مع كبار راوغ صقيع


أستغفر الله العظيم <<
اقتباس مشاركة  (sadeem3)
melt chocolate and butter over hot water ,stir in sifted icing sugar and enough milk to give thick spreading consistency
تذوب الشوكولا والزبدة فوق الماء الساخن ، في إثارة بمسح مسحوق السكر والحليب يكفي لانتشار كثيف الاتساق

أنا ترجمتها بموقع قوقل للترجمه


أستغفر الله العظيم <<
شكرا لك اختي
لا اله الا الله محمد رسول الله


الساعة الآن 08:30 .