Analysis Services



السلام عليكم و رحمة الله و بركاته...


كيف حالكم يا أحلى بنات ؟ إن شاء الله بخير يا رب ...


بنات...هذا الموضوع حيرني لأقصى درجة...موضوع السمك الفيليه الطـــــــــــــري جدا جدا....و لونه أبيض...و مع ذلك مش مفتّــت؟؟؟

يعني جربت أعمله في طاسة على النار...طلع لونه غامق و طعمه مش حلو و مشـــــــــدود...

جربت أعمله في شواية ...اشتريتها مخصوص علشان السمك...لقيته يتفتـــت و يتهري بعد دقيقتين ...

رحت المطعم اليوم أعاين مرة تانية...تلاقي الفيليه مكتوب في المنيو فيليه مشوي...لكنّه طري و مستوي على الآخر...و أبيض رائع...و الله يشهّي...

طيب كيف أوصل لهذه المرحلة ؟ يا ريت لو عندكم أي خبرة في الموضوع تفيدوني...


و لكم جزيل الشكر مقدّما...


20-02-1425 هـ, 03:46 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
بنات..ما في حد عنده معلومة أبدا عن الموضوع ؟

21-02-1425 هـ, 08:20 صباحاً
 
اختى مبروكة لا تزعلين انا زيك احب السمكمك \ فيه طريقة فى الفرن افتحى بطن السمكة طبعا بعد التنظيف قطعى طماطم وحدة وفلفل ادا تحبى الحار وبقدونس وبصل مفروم وثوم وفلفل اسود مطحون وبهار السمك ورشات زيت والخلطة هده للخضروات اخلطيها فى اناء وبعدين انثريها على بطن السمكة وحطيى السمكة على ورقة سيلفر كبيرة وادخليها الفرن تتحمر من تحت وفوق وصحة \
وعندى طريقة للطاجن اى الطاسة فوق النار خدى شرائح سمك مخلية وتبليها بالليمون والفلفل الاسود وكمون السمك والثوم المدقوق وغمسيها جيدا بالدقيق وسخنى الزيت وحمريها بس يكون الطاجن اى الطاسة تيفال احسن لكى لا تلتصق وقدميها مع الصلصة والخضروات والبطاطس المحمرة والارز البسمتى \
وعندى ليك شرائح السردين المغلفة بالدقيق والبيض افتحى السردين بالمقص من البطن ازيلى كل شى من بطنها اى حتى العمود الفقرى الدى يشبه الشعيرات اتركى الديل بس لكى تمسكى به اثناء التغليف تبلى الشرائح بالثوم والفلفل الاسود والبهار وغليفى الشرائح فى الدقيق ثم فى البيض المخفوق ثم فى الدقيق \ او اخلطى البيض والدقيق الى ان يتجانس الخليط ويصبح غليظ القوام ثم غمسى الشرائح واقليها فى زيت ساخن من الجهتين طبعا لما تغمسى الشرائح امسكيها من الديل \ وعايزة مشوى وما يتفتت ويلصق على اسياخ الشواية خودى سمكة وافتحى كرشها وبعدين طبعا تنظفيها وتمسحيها من الداخل بالثوم وا لبصل المفروم وبهار السمك وليمون معصور وملح وترشيها بزيت وتحطيها على ورق سيلفر الالمونيوم امتع الطبخ وتحطيها على الشواية طبعا لاتقربيها كثير للنار ولما تستوى من تحت اقلبيها على الجهة الثانية طبعا على ورق السيلفر المدهون بالزيت لكى لا تلتصق السمكة وصحة \
انشالله انكون قد افدتك اختى مبروكة واى استفسار انا جاهزة
22-02-1425 هـ, 08:08 مساءً
 
الف ألف شكر لك أختي amndal2000...

إنت الوحيدة اللي أفدتيني بتجربتك الروعـــة...

إن شاء الله من بكرة أجرب الطرق اللي قلتي لي عليها
23-02-1425 هـ, 09:28 صباحاً
 
صحة وعافية
23-02-1425 هـ, 01:27 مساءً
 


الساعة الآن 02:44 .