مرحبا


سؤالي ...؟
اكلت عدة مرات في مطعم التشيلز اضلاع لحم عجل او بقري
بس مطبوخه بصوص زي الصلصه بس طعمها حلو مش حامض


بتشهي وكل مره مابعرف كيف عاملينها

الي بتعرف طريقتها تنزلها الله يدلها على الخير

ومشكوره جدا جدا جدا
للي مابتعرف وللي بتعرف


ارفع رأسك...فقد رفعت الروؤس
فجانبك شهيد ..وراءه شهيد..ثم شهيد
ارفع رأسك........
فنحن أحق بخفض الرؤوس
ولا رد ياصبايا

ارفع رأسك...فقد رفعت الروؤس
فجانبك شهيد ..وراءه شهيد..ثم شهيد
ارفع رأسك........
فنحن أحق بخفض الرؤوس
الصوص الي عليها ان اعرف انه الباربيكو صوص موجود في كل سوبرماركت وتلقين منه انواع جربي
وفيه باربيكو صوص بالعسل ممكن هذا الي قصدك عليه
الله يرحمك ياأمي

ويسكنك فسيح جناته
بصي جربي الصوص ده 2م كبيره عسل معاهم عصير ليمونه ولا ترمي القشر حطيها معاهم ملح وفلفل اسود و1 م كبيره صوص الباربيكيو ام كبيره بابريكا مع 1 عود اكليل الجبل وزيت زيتون و2 فص ثوم صحيح انقعيها فيهم طول الليل وحطيهم في صنيه بالتتبيله غطيها بورق فويل دخليهم الفرن لمده ساعتين علي حراره متوسطه وبعدين شيلي الفويل اخلطي 2 معلقه كبيره عسل تاني معاهم وسبيهم يتحمروا من غير فويل وبالهناء والشفا
يسلموا اديكم صبايا والله يجزاكم الخير

ارفع رأسك...فقد رفعت الروؤس
فجانبك شهيد ..وراءه شهيد..ثم شهيد
ارفع رأسك........
فنحن أحق بخفض الرؤوس


الساعة الآن 09:59 .