مرحبا


سؤالي ...؟
اكلت عدة مرات في مطعم التشيلز اضلاع لحم عجل او بقري
بس مطبوخه بصوص زي الصلصه بس طعمها حلو مش حامض


بتشهي وكل مره مابعرف كيف عاملينها

الي بتعرف طريقتها تنزلها الله يدلها على الخير

ومشكوره جدا جدا جدا
للي مابتعرف وللي بتعرف
25-04-1430 هـ, 07:28 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
ولا رد ياصبايا
25-04-1430 هـ, 09:25 صباحاً
 
الصوص الي عليها ان اعرف انه الباربيكو صوص موجود في كل سوبرماركت وتلقين منه انواع جربي
وفيه باربيكو صوص بالعسل ممكن هذا الي قصدك عليه
25-04-1430 هـ, 12:29 مساءً
 
بصي جربي الصوص ده 2م كبيره عسل معاهم عصير ليمونه ولا ترمي القشر حطيها معاهم ملح وفلفل اسود و1 م كبيره صوص الباربيكيو ام كبيره بابريكا مع 1 عود اكليل الجبل وزيت زيتون و2 فص ثوم صحيح انقعيها فيهم طول الليل وحطيهم في صنيه بالتتبيله غطيها بورق فويل دخليهم الفرن لمده ساعتين علي حراره متوسطه وبعدين شيلي الفويل اخلطي 2 معلقه كبيره عسل تاني معاهم وسبيهم يتحمروا من غير فويل وبالهناء والشفا
25-04-1430 هـ, 01:06 مساءً
 
يسلموا اديكم صبايا والله يجزاكم الخير
26-04-1430 هـ, 12:07 صباحاً
 


الساعة الآن 10:21 .