السلام عليكم اريد ان اعطيكم وصفة رائعة للبفتيك انقعى اللحم فى الزبادى او اللبن وممكن بيضة مع اضافة بهار فلفل اسمر وجوزة الطيب الملح ثم احضرى الدقىق واضيفى نفس البهارات عليه ثم تبلى اللحم فيه واقليه اما لو استعملتى صدور الفراخ فنحضر جبنة شيدر او خشالة شرائح وشرائح من لنشون الرومى نحشى الصدر بالجبنةوالرومىعلى طولها باستخدام خلةثم ننقعها فى اللبن والبيض والبهارات ثم نتبلها فى الدقىق اوالبقسماطثم نقليهاو بلهناء والشفاءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءءل
تسلم الايادي


الساعة الآن 10:45 .