السلام عليكم
يا ريت حد يساعد و يجزاكن كل خير
من سنين اكلت عند واحدة تورتة هيا عاملاها و عمرى ما شفت زيها تانى علشان كده مش عارفة اسمها
هيا كانت عارة عن طبقة جامدة زى البسكويت بتاع الايس كريم اللى عبارة عن قرطاس و فوقها طبقة كريمة زى الكريم شانتيه . الطبقة التالتة و هى الاخطر كانت عبارة عن شىء زى الكريم شانتيه بس مقرمش ون خارجه و داخله خفيف و هش و لونه لو الكابوتشينو

حد فهم حاجة ??
على العموم اللى وصلتلهلها الفكرة يا ريت تقولى على الوصفة و شكرا مقدما

اختكم رضوى

لا والله ماني فاهمة حاجة من اللي قلتيه الشكوى لله













السلام عليكم يا اخت مزاج و شكرا انك حاولتى
شوفى يا مزاج انا عايزة اعرف سر طريقة الطبقة الاخيرة يعنى هى عبارة عن رغوة بس هشة من الداخل و مقرمشة من الخارج و لونها بنى فاتح
يا ريت حد يعرفها
أتوقع إن هذي الطبقة هي الميرانغ ( زلال بيض مخفوق ومحمر بالفرن )-------




السلام عليكم و رحمة الله
شكرا يا اخت عيون حزينة, فعلا طريقتك ممكن تكون هية اللى اقصدها
جزاكى الله كل خير


الساعة الآن 10:03 .