سلام ورحمة الله

خواتي

انا عملت حامض حلو بالربيان ياللي بيجي الربيان مع الاناناس في صلصة ثقيلة
والطعم كان مش ولا بد وانكل لمن قدمته مع رز ابيض
بس مش الكل حب طعموا وعندي كم منه وبدي اعمل منها طبق ثاني

يصلح للشاينيز رايز لو النودلز اضيفه في النهاية لو بيخرب

عندك طريقة ثانية اقدر استقيد منها في تدوير الطبق ولكم مني جزيل الشكر

أنت
في حياتي
دعوة والدي لي
في ساعة رضى


[/center]
للرفع ولو جبر بخاطري
أنت
في حياتي
دعوة والدي لي
في ساعة رضى


[/center]


الساعة الآن 03:47 .