سلام ورحمة الله

خواتي

انا عملت حامض حلو بالربيان ياللي بيجي الربيان مع الاناناس في صلصة ثقيلة
والطعم كان مش ولا بد وانكل لمن قدمته مع رز ابيض
بس مش الكل حب طعموا وعندي كم منه وبدي اعمل منها طبق ثاني

يصلح للشاينيز رايز لو النودلز اضيفه في النهاية لو بيخرب

عندك طريقة ثانية اقدر استقيد منها في تدوير الطبق ولكم مني جزيل الشكر

05-06-1430 هـ, 09:03 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
للرفع ولو جبر بخاطري
06-06-1430 هـ, 11:20 صباحاً
 


الساعة الآن 11:07 .