السلام عليكم ورحمة الله

سويت عجينة الشو وخبزتها ونفشت معاي لكن طعم البيض فيها واضح جداجدا
علما اني اضفت فانيليا للعجينه

وخبزتها في درجة حراره 190مئويه لمده عشر دقائق من تحت .......ثم في درجة حراره 170 لمده نص ساعه(مقسمه ربع ساعه تحت وربع ساعه فوق)

وطلعت منفوشه لكن طريه من داخل وغير مقرمشه من الخارج ؟؟؟؟ انا ابغاها مقرمشه

ساااااااااااااااااعدوني
06-06-1430 هـ, 01:25 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
هذي الطريقة اللي سويتها علما اني اضفت للمقادير فانيليا وملعقة سكر


1/2 cup butter ...

1 cup boiling water ...

1 cup sifted flour ...

1/2 teaspoon salt ...

4eggs (3 if extra large)


Add butter to boiling water. When butter is dissolved remove from heat. Add flour and salt. Beat with a spoon until it looks like putty (about 15 minutes). Cool, add eggs unbeaten one at a time. Beat until creamy. Drop 3/4 tablespoon of cream puff mixture, for each cream puff, onto a greased cookie sheet. Bake for 10 minutes at 375°. Reduce oven to 350° and bake for an additional 30 minutes. Allow to cool.
06-06-1430 هـ, 01:30 مساءً
 
مابعرف

الى عنده خبره
ان شاء الله يساعدووك
06-06-1430 هـ, 01:51 مساءً
 
اختى شوفى اللينك ده
http://www.videojug.com/film/how-to-...colate-eclairs
06-06-1430 هـ, 03:35 مساءً
 
نفس مشكلللللللللللللللللللتي بالضبط !!!

المشكلة موب في المقادير المشكلة فيني وفيك في شي بسيط غلطناه وهو السبب في كذا ..

لاني مرة سويته مرتين ورى بعض وحدة ضبطت ووحدة لا ومدري وش السبب !!
06-06-1430 هـ, 04:04 مساءً
 


الساعة الآن 07:47 .