مرحبا خواتي اريد اطلب منكن لو سمحتم طريقة عمل ام علي اريد اسويه

الي التعرف لاتقصر تكتب الطريقة، وجزاكن الله خير ان شاء الله
29-07-1430 هـ, 02:07 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
29-07-1430 هـ, 02:31 مساءً
 
حبيبتى هذى طريقتى ومعتمدتها من سنين والطريقه هى تاخذين البف باسترى المربعات وحمرينه فى الفرن الى ان يستوى بعدين تخرجينه من الفرن وتكسرينه كسر عشوائيه وتوضع فى صولنى دائريه صغيره انا افضلها على الصوانى الكبيره علشان ماينشف الحليب بعدين ......المهم نحط نص المقدار من البف باسترى فى الصوانى ويوضع عليها لوز مبشور وفستق مبشور واذا حابه ممكن زبيب بعدين تضعين الباقى من البف باسترى والحين نعمل الخلطه المكونه من خمس اكواب حليب طازج فى قدر عليه ثلاث ارباع اصبع زبده وعلبه قشطه طازجه ونصف باكيت كريم كراميل وشويه فانيلا سايل وعلى النار لحد ما يغلى قليلا انتبهى لا يحترق وبس صبيه فوق الصوانى واغمريها بالخلطه ودخليها الفرن لحد مايبدا يظهر على جوانب الصوانى فقاعات صغيره طفى النار وحمريها شوى من فوق وانتبهى لاتتشرب الخلطه كلها لان احنا نبغاها لينه والف هنا جربيها وماراح تندمين وترا الكلام كثير بس التطبيق جدا سهل
29-07-1430 هـ, 02:45 مساءً
 
شكرا
17-12-1430 هـ, 07:15 مساءً
 
شكرا تسلم الايادي
17-12-1430 هـ, 07:42 مساءً
 


الساعة الآن 08:47 .