شفت طرق كتيره لعمل الناجتس وكلها بالبقدونس والنعناع واللي بنشتريه من السوبر ماركت مختلف فهو مضغوط وبيكون ناعم يعني الدجاج مقطع ومكبوس ناعم مش عارفه كيف؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
غير البانيه اللي باعمله في البيت الدجاج بيكون عادي شرايح
نفسي اعرف بيعملوه ازاي لان ولادي يحبوه جدا ..........مشكورات جميعا اللي بتمر واللي بترد



سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم
يا رب تحفظ زوجي وأولادي وتحميهم من كل شر
حبيبتي قصدك المقلي ؟؟!!!
رفع
في ناجتس علمتني اهو مامتي الله يطولي عمرها اطعم من حق السوق مية مره وسهل كمان
والاطفال يحبووووووووه بعنف

الطريقة
صدور دجاج بدون عظم مقطعة مربعات
تخلط مع علبة قشطة + ملح + فلفل اسود

وتخليها مع بعض ع الاقل نص ساعة (كلما خليتيها صارت اطعم)

وتجيبي اعواد اسنان (من خشب عشان لاتحترق مع الزيت) وتغرسي فيها قطعتين او اكثر حسب تقطيعك للصدور

بعدها تجيبي بيض - دقيق - بقسماط

وتغطسي الناجتس بالدقيق اول بعدين البيض وبعدين البقسماط وتقليهم بزيت غزير

وتطلع جناااااااااااان رهيبة وان عجبتك ادعي لي وبالعافية عليك
فووووووووووووووووق


الساعة الآن 09:51 .