Analysis Services
شفت طرق كتيره لعمل الناجتس وكلها بالبقدونس والنعناع واللي بنشتريه من السوبر ماركت مختلف فهو مضغوط وبيكون ناعم يعني الدجاج مقطع ومكبوس ناعم مش عارفه كيف؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
غير البانيه اللي باعمله في البيت الدجاج بيكون عادي شرايح
نفسي اعرف بيعملوه ازاي لان ولادي يحبوه جدا ..........مشكورات جميعا اللي بتمر واللي بترد
01-08-1430 هـ, 09:05 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
حبيبتي قصدك المقلي ؟؟!!!
01-08-1430 هـ, 09:25 صباحاً
 
رفع
01-08-1430 هـ, 01:04 مساءً
 
في ناجتس علمتني اهو مامتي الله يطولي عمرها اطعم من حق السوق مية مره وسهل كمان
والاطفال يحبووووووووه بعنف

الطريقة
صدور دجاج بدون عظم مقطعة مربعات
تخلط مع علبة قشطة + ملح + فلفل اسود

وتخليها مع بعض ع الاقل نص ساعة (كلما خليتيها صارت اطعم)

وتجيبي اعواد اسنان (من خشب عشان لاتحترق مع الزيت) وتغرسي فيها قطعتين او اكثر حسب تقطيعك للصدور

بعدها تجيبي بيض - دقيق - بقسماط

وتغطسي الناجتس بالدقيق اول بعدين البيض وبعدين البقسماط وتقليهم بزيت غزير

وتطلع جناااااااااااان رهيبة وان عجبتك ادعي لي وبالعافية عليك
01-08-1430 هـ, 01:21 مساءً
 
فووووووووووووووووق
01-08-1430 هـ, 01:40 مساءً
 


الساعة الآن 10:50 .

تنبيه: كل ما يطرح من مشاركات في موقع عالم حواء يمثل رأي كاتبه فقط ولا يمثل رأي إدارة الموقع.
© 1998-2017 Hawaa Forum, Co.‏