السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
عاوزة اسالكوا سؤال ضرووووووورى جداااااااااااا
عندى كيس دريم ويب ونفسى بجد بجد اعرف بيتعمل ازاى عشان ازين بيه الحلويات بتاعتى
اخر مره جربته كانت كارثه كان سايح جداااااااااااا
حد يقولى اعمله ازاى عشان اعمل بيه وردات حلوة كده
يلا بقى مستنياااااااكوا
06-08-1430 هـ, 11:23 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
اقرأى التعليمات اللى مكتوبة على الكيس ها تعرفى ازاى تعملى الكريمة باضبط
06-08-1430 هـ, 11:41 صباحاً
 
اقتباس مشاركة  (الحرية3000)
اقرأى التعليمات اللى مكتوبة على الكيس ها تعرفى ازاى تعملى الكريمة باضبط
شكرا لردك حبيبتى
بس انا كل مره اعمله بيبقى سايح فبيبقى صعب تشكيله لانه بيسييييييييييح من القمع
06-08-1430 هـ, 12:29 مساءً
 
ضيفي علبة قشطة معاه يكون اثقل و****لله ما يسيح بس على فكرة بيكون طعمها لذيذ بس لونها بيج مو ابيض ناصع مثل الكريم العادي

و****لله تستفيدين من المعلومة

سبحانك اللهم وبحمدك اشهد ان لا اله الا انت استغفرك واتوب اليك
06-08-1430 هـ, 01:25 مساءً
 
يالغلا ،،، خلي الحليب يكون باااااااااااااااااااارد جدا ... لان البرودة تثقل الكريمة
و بعدين اخلطي بالخلاط الخاص بالكيك فترة و شوي شوي بروحة بيتماسك
06-08-1430 هـ, 01:56 مساءً
 


الساعة الآن 12:48 .