السلام عليكم

لو تقدروا تفيدوني انا احب استخدم دقيق الشعير اكثر من دقيق القمح ، لو في حد جرب ممكن تكتبولي كيف اسوي كيك او معجنات متل البيتزا او الخبز باستخدام دقيق الشعير او حتى مخلوط دقيق الشعير مع دقيق الذره

فوائد استخدام دقيق الشعير صحيا اكثر من دقيق القمح

وشكرا لكم
21-04-1425 هـ, 11:18 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
اهلين حبيبتى انا عندى مشاركات فى الحمية ممكن تدخلى عليها \ لانى ما اعرف اعملك رابط بالاكلات \ وفعلا الشعير 100% صحى واكثر استخدماتى فى المطبخ هو وبس \ ممكن تدخلى على المقبلات حتلاقى عجة بدقيق الشعير ****لله تعجبك \ تحياتى اختك ام نضال
21-04-1425 هـ, 01:31 مساءً
 
بس الشعير صعب هضمو هدا قرأتو لمريم نور

حد بيعرف طرق للكيك بالدبس مافيها لا بيض ولا سكر او اي حلويات بنفس الطريق بطحين القمح الكامل؟؟
22-04-1425 هـ, 01:13 صباحاً
 
اختى رسل اهلين احنا فى ليبيا بنطحنوا وبنستعملو فى الاكل والخبز \ بس يكون مغربل ومنضف ومنشور فى الشمس \ عندنا طريقة ليه من زمان اجدادنا \ تصورى انا بعمل بيه حتى معجنات وعجة بالبيض \ واى استفسار انا حاضرة \ بعد ادن الاخت الفا
22-04-1425 هـ, 01:24 صباحاً
 
معلش نسيت اقولك انو بالعكس الشعير هو اللى بينهضم بسهولة فى الجسم وصحى لانو ما فيه نشويات \ وبيمنع تراكم الكلسترول \ احنا فى ليبيا المخابز بتعمل منو خبز كانو شكلو كيك محزز من الجوانب ومنفوخ \ لديد جدا \ وبنعمل منو اكلة شعبية كتير طيبة اسمها البازين وهى من الشعير المطحون ومعها مرق به لحمة
22-04-1425 هـ, 01:29 صباحاً
 


الساعة الآن 04:35 .