السلام


ودي اسال عن الفرق بين الخل العادي وخل البلسميك


والمستكة في اي الاطعمة توضع وايش الميزات الي تضيفها للاكل


ولكم الشكر
09-09-1430 هـ, 02:25 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
خل البلسميك..بيكون اكثر حلاوة عن الخل العادي...بجب اضيفه بالسلطات كتير...احسه الذ من الخل العادي في الصوصات..


والمستكه...بيحطوها مع الجبنه او القشطة..اللي تستخدم في الكنافه..او المهلبية..

بتنمى اني اكون افدتك..بمعلوماتي المتواضعه
09-09-1430 هـ, 02:41 صباحاً
 
خل البلسميك زي ما قالت الاخت وكمان انا استخدمه للشاورما والشيش لذيذ والمستكة تستخدم في حاجات كتير بس انا ما ستخدمها الا في السليق من غيرها هي والهيل ماله طعم ويستخدم في حلويات بس صراحة ما اعرف ايش
09-09-1430 هـ, 02:44 صباحاً
 
اقتباس مشاركة  (شوق 97)
خل البلسميك..بيكون اكثر حلاوة عن الخل العادي...بجب اضيفه بالسلطات كتير...احسه الذ من الخل العادي في الصوصات..


والمستكه...بيحطوها مع الجبنه او القشطة..اللي تستخدم في الكنافه..او المهلبية..

بتنمى اني اكون افدتك..بمعلوماتي المتواضعه


اشكر لك ردك يا شوق
09-09-1430 هـ, 02:54 صباحاً
 
اقتباس مشاركة  (عشق القهوة)
خل البلسميك زي ما قالت الاخت وكمان انا استخدمه للشاورما والشيش لذيذ والمستكة تستخدم في حاجات كتير بس انا ما ستخدمها الا في السليق من غيرها هي والهيل ماله طعم ويستخدم في حلويات بس صراحة ما اعرف ايش



الله يوفقك

وكل الشكر على الرد
09-09-1430 هـ, 02:55 صباحاً
 


الساعة الآن 06:59 .