السلام


ودي اسال عن الفرق بين الخل العادي وخل البلسميك


والمستكة في اي الاطعمة توضع وايش الميزات الي تضيفها للاكل


ولكم الشكر

الحمد لله على كل حال
خل البلسميك..بيكون اكثر حلاوة عن الخل العادي...بجب اضيفه بالسلطات كتير...احسه الذ من الخل العادي في الصوصات..


والمستكه...بيحطو ا مع الجبنه او القشطة..اللي تستخدم في الكنافه..او المهلبية..

بتنمى اني اكون افدتك..بمعلوماتي المتواضعه
خل البلسميك زي ما قالت الاخت وكمان انا استخدمه للشاورما والشيش لذيذ والمستكة تستخدم في حاجات كتير بس انا ما ستخدمها الا في السليق من غيرها هي والهيل ماله طعم ويستخدم في حلويات بس صراحة ما اعرف ايش
اقتباس مشاركة  (شوق 97)
خل البلسميك..بيكون اكثر حلاوة عن الخل العادي...بجب اضيفه بالسلطات كتير...احسه الذ من الخل العادي في الصوصات..


والمستكه...بيحطو ا مع الجبنه او القشطة..اللي تستخدم في الكنافه..او المهلبية..

بتنمى اني اكون افدتك..بمعلوماتي المتواضعه


اشكر لك ردك يا شوق
الحمد لله على كل حال
اقتباس مشاركة  (عشق القهوة)
خل البلسميك زي ما قالت الاخت وكمان انا استخدمه للشاورما والشيش لذيذ والمستكة تستخدم في حاجات كتير بس انا ما ستخدمها الا في السليق من غيرها هي والهيل ماله طعم ويستخدم في حلويات بس صراحة ما اعرف ايش



الله يوفقك

وكل الشكر على الرد
الحمد لله على كل حال


الساعة الآن 12:58 .