ياريت لو حد عنده طريقة لعنل الرقاق المصرى عادية او مبتكرة


الرقاق باللحم المفروم

الطريقه سهله جدا وهي:
8 رقاقات
شوربه
لحمه معصجه
كوب حليب كبير(250مل) + بيضه مضروبه فيها مع شويه فلفل اسود (رشه)
الطريقه:
تبلي الرقاق بالشوربه وتحطيهم فوق بعض في صينيه مدهونه وبين كل راق تدهني سمنه وبعد اربع راقات حطي اللحمه المفرومه وبعدين تكملي باقي الراقات وتدهني وشها كويس بالسمنه و تدخليها الفرن لمده ربع ساعه على نار متوسطه وبعدين تطلعيها وتحطي عليها اللبن اللي مضروب فيها البيضه وتدخليها تاني الفرن لحد ما تتحمر وطلعيها
وبالهناء والشفاء
اقتباس مشاركة  (الواحه النديه)
الطريقه سهله جدا وهي:
8 رقاقات
شوربه
لحمه معصجه
كوب حليب كبير(250مل) + بيضه مضروبه فيها مع شويه فلفل اسود (رشه)
الطريقه:
تبلي الرقاق بالشوربه وتحطيهم فوق بعض في صينيه مدهونه وبين كل راق تدهني سمنه وبعد اربع راقات حطي اللحمه المفرومه وبعدين تكملي باقي الراقات وتدهني وشها كويس بالسمنه و تدخليها الفرن لمده ربع ساعه على نار متوسطه وبعدين تطلعيها وتحطي عليها اللبن اللي مضروب فيها البيضه وتدخليها تاني الفرن لحد ما تتحمر وطلعيها
وبالهناء والشفاء
جزآك الله خير وباارك فيك
اللهم أشفني شفاء لايغادره سقماً
#دعواتكم لي بالشفاء العاجل #
اولا لازم تكون عندك شوربة دسمة - لحمة معصجة - رقاق بتجيبىصينية فرن و تدهنيها زبدة و تجيبى طبق كبير و تحطى فيه شوربة ساخنة و تغمسى فيها الرقاق و رقة ورقة و تحطيهم واحدة واحدة فى الصينية و لما تنتهى من نصف الكمية حطى اللحمة المعصجة و باقى ورق الرقاق و تدهنى الوجه بالزبدة و لو احتاج شوية شوربة حطيله و يدخل فرن متوسط الحرارة لغاية ما الوجه يحمر و بالف هنا
اللهم اجرنى فى مصيبتى و اخلف لى خيرا منها
اقتباس مشاركة  (الواحه النديه)
الطريقه سهله جدا وهي:
8 رقاقات
شوربه
لحمه معصجه
كوب حليب كبير(250مل) + بيضه مضروبه فيها مع شويه فلفل اسود (رشه)
الطريقه:
تبلي الرقاق بالشوربه وتحطيهم فوق بعض في صينيه مدهونه وبين كل راق تدهني سمنه وبعد اربع راقات حطي اللحمه المفرومه وبعدين تكملي باقي الراقات وتدهني وشها كويس بالسمنه و تدخليها الفرن لمده ربع ساعه على نار متوسطه وبعدين تطلعيها وتحطي عليها اللبن اللي مضروب فيها البيضه وتدخليها تاني الفرن لحد ما تتحمر وطلعيها
وبالهناء والشفاء


الساعة الآن 10:18 .