السلام عليكم

طالبتكم ياطبخااات حواء
طريقه الطعميه المصريه اللي بالفول المدشوش وكيف ممكن اخليها متماسكه ماتنفك معااايه بالزيت

وابغى طريقة فول السوق

واللي بتساعني لها دعوه في ظهر الغيب
فوووووق
استغفر الله العظيم
~{ .. أن كـآآن قصـدكـ عـذآبـي لاتوصي حـريـص
الـزمـن مـآيقصـر وأنـت فـيكـ بـركـهـ .. }~
افا ياابنات حوا معقوله ماااحد يعرف طريقة الطعميه والفول
انتىلو حتشترى العجينة جاهزة
تبقى

الطعمية حطى عليها بيض وقرن فلفل وحبة طماطم

وملح لو احتاجب وبصلة متوسطة لو حبيتى


وحطى البيض اخر حاجة



واحذرى ان تقلبى البيض فيها كثير حتى لا تتفركش فى الزيت


وبعد كدة هدى النار خالص


وحطى واحدة واحدة واغمسى يديك فى السمسم





اما لو عايزة عمل العجينة نفسها قو ليلى وانا اسويها لك




والفول نجيب قدر ونضع به فول وطماطم وفص ثوم


وبهاراتك المفضاة ويترك على نار هادئة حتى النضج






وتقديمى بالطريقة التى تريديها تهرسيه مع سمن بلدى


اى اسئله تانية انا جاهزة لسه مسوياه امبارح على الفطور وكان روووووووووعة





ادعيلى ان يرزقنى الله الذرية الصالحة والا تاتينى الدورة هذا الشهر
ياليل ماطولك تسلمين عيوني


الساعة الآن 09:37 .