Analysis Services
يابنات النهارده عملت لازانيا بتطبيق طريقه احدي الاخوات
فعلا الحشوه روووعه والشكل كمان
بس شرائح اللازانيا نفسها طلعت ناشفه
بالرغم اني سلقتها 3 دقايق وحطتها في ماء بارد بعد السلق زي الطريقه اللي طبقتها
الاقيها بتنشف وزي الخشبه
فقلت الحق الباقي سلقته ولم اضعه في ماء بارد بس رصيته علي ورق فويل
والناشفه ده دارتها في القاع
بس برده حسيتها زي الخبز مش طريه
مافيش واحده تفيدني ::::::::::::::::::::
وتقولي انا غلط في ايه
وجزاكم الله خيرا
17-09-1430 هـ, 09:09 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
اب
17-09-1430 هـ, 09:45 مساءً
 
انا اسلقها بشوية زيت وملح وخليها اكثر من 3 دقايق وتطلع ماشاء الله لينه مو قاسيه

جربي تخليها اكثر من 3 دقايق

ولا تنسين هي تختلف انواع مو مثل بعض يعني بعضها تحتاج تنسلق وقت اكثر من 3 دقايق

\
17-09-1430 هـ, 10:06 مساءً
 
حبيبتي اسلقيها زي ماقالت الاخت اكثر
وبعدين لاتخلينها مفتوشها
ولاتصفينها مررره من المويه
لاننها بتيبس
استخدميها عللى طوول بعد السلق
وانتي شوفي اذا استوت ولا لا
17-09-1430 هـ, 11:00 مساءً
 


الساعة الآن 08:00 .

تنبيه: كل ما يطرح من مشاركات في موقع عالم حواء يمثل رأي كاتبه فقط ولا يمثل رأي إدارة الموقع.
© 1998-2017 Hawaa Forum, Co.‏