السلام عليكم و رحمة الله و بركاتة
بصوا يا حلوين انا عملت كيكة في صينية سليكون عاملة زي قالب الكريم كراميل و اول مرة استخدمها و يا دوب دهنتها شوية زبدة و حطيت الخليط و بعد ما استوت سبتها في القالب ييجي نص ساعة لغاية ما بردت و جيت اقلبها و اجاركم الله من الشكل لزقت و الكيكة طلعت من غير و شها و حالتها لا تسر حد
طيب انا عملت غلط في اية يعني هي بتتدهن و لا لأة و بتتدهن اية ؟؟؟
و بعدين المفروض اقلبها اول ما اطلعها و لا اسيبها تبرد عادي ..؟؟
ممكن المساعدة من الخبيرات

حبيبتي أنا بستعمل قالب السلكون وما بدهنه بشي وأول ما بيطلع من الفرن على طول اقلبيه لان اذا تركتيه بعجن ببخاره وأحيانا ببخ القالب ببخاخ الزين اذا كان في تفاصيل كثيرة بس لازم تقلبيه اول ما يطلع من الفرن
اقلبيها على طول افضل
عذرا لايوجد عندي نت حاليا ياليت اللي تبيني تتصل علي #0532360931



مندوبة سوفت كوين في الرياض






مـــطبخ ام عبــدالرحـــمن البيتي للطبخ الشعبي والمفرزنات والقهوه والبهارات
الفراوله العجيبه + كيرلي الشعر +مخفي سيور السنتيان
الحصاااله الذكيه
منظمااااااات الملابس الداخليه
ومنظم الشنطه باضااااءه
مشكورين يا غاليات علي الاهتمام و الرد و جزاكم الله خيرا



الساعة الآن 06:15 .