كيفكم يا بنات....
عساكم على القوة...

مرة ثانية سؤالي عن السمك
بعد ما انتهينا من كفتة السمك
جينا للتونة

اليوم جاب لي زوجي سمك
فيه السردين اللي هو السمك الصغير
وهذا مفروغ من امره
بس جاب معاه سمكتين تونة من الحجم المتوسط
مش عارفة اعملهم ايه ولا ازاي
يعني الاحسن قلي ولا شوي ولا بمرق

يا ليت ما تطولوا وتعطوني افكاركم عن سمك التونة
لان انتو عارفين ان السمك حساس وما يصبر كتير
وانا مش عاوزه افرزنه.....لا وتتشرط بعد

ومشكورين سلفا
29-10-1430 هـ, 11:47 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
فوووووووووووووووووق
01-11-1430 هـ, 01:10 صباحاً
 
اطبخيه ايدام يعني صينية سمك واضيفي عليه خضار او بدون خضار

على حسب رغبتك ورشيه بالبصل المحروق ومعاه صحن رز مسلوق وسلطه

وبالعافيه .. تحياتوو
01-11-1430 هـ, 01:33 صباحاً
 
اب
01-11-1430 هـ, 01:42 صباحاً
 
سبحان الله والحمد لله و الله اكبر

للرفع
01-11-1430 هـ, 03:02 صباحاً
 


الساعة الآن 06:17 .