حبيباتى عوزة اعرف منكم ياخبيرات الارز البسمتى انا عندى ارز مزة هندى ازاى بتعملوة ابيض وحلو مش معجن ولونه ابيييييييض
وكمان اكلت عند تكا مشاوى فراخ وكفته فراخ ومخليه بس روووعه على ارز اصفر وعليه بصل ابيض وزبيب ارجوكم الى تعرف طريقته تعطهوووووونى الرز كان طعمه جناااااااااااااااااااااااااااااان وخيال
شوفي احمس بصل مقطع صغير جدا وشوي زيت وبعدين حطي عليه ماااء حار او مرق دجاجا وهيل وقرفه وبس

وبعدين حطي

الرز الابيض بعد غسله ونقعه كويس

وحااولي الماايه ترتفع بس 2 سم عن الرز

واذا نشف قصري عليه يااقلبي


اضغطي على الصوره لمعرفة لماذا حذف توقيعك .
تسلمى ياعيونى
بس مافى ولا وحده حابه تساعدنى
ينقل من الساخنه للاطباق


اسألك يارب باسمك الأعظم .. وبصفاتك العلى .. أن تفرش لهذه الغالية دربا من .. نور
وتجعل وجهها دائما مسرور .. وتملأ قلبها بذكرك يا غفور ..
وتجعل لها الصراط سهلا للعبور .. وتجعلها في الجنة أجمل من الحور . .

ولك بالمثل يالغاليه ...





ااااااااااااااااااااب


الساعة الآن 06:10 .