Analysis Services
  • «
  • 1
  • 2
  • >
  • »
حبيباتى عوزة اعرف منكم ياخبيرات الارز البسمتى انا عندى ارز مزة هندى ازاى بتعملوة ابيض وحلو مش معجن ولونه ابيييييييض
وكمان اكلت عند تكا مشاوى فراخ وكفته فراخ ومخليه بس روووعه على ارز اصفر وعليه بصل ابيض وزبيب ارجوكم الى تعرف طريقته تعطهوووووونى الرز كان طعمه جناااااااااااااااااااااااااااااان وخيال
02-11-1430 هـ, 04:22 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
شوفي احمس بصل مقطع صغير جدا وشوي زيت وبعدين حطي عليه ماااء حار او مرق دجاجا وهيل وقرفه وبس

وبعدين حطي

الرز الابيض بعد غسله ونقعه كويس

وحااولي الماايه ترتفع بس 2 سم عن الرز

واذا نشف قصري عليه يااقلبي
02-11-1430 هـ, 06:57 صباحاً
 
تسلمى ياعيونى
بس مافى ولا وحده حابه تساعدنى
02-11-1430 هـ, 11:11 مساءً
 
ينقل من الساخنه للاطباق
02-11-1430 هـ, 11:48 مساءً
 
ااااااااااااااااااااب
03-11-1430 هـ, 12:22 صباحاً
 


الساعة الآن 06:42 .

تنبيه: كل ما يطرح من مشاركات في موقع عالم حواء يمثل رأي كاتبه فقط ولا يمثل رأي إدارة الموقع.
© 1998-2017 Hawaa Forum, Co.‏