السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

واحشيني يا بنااات بعد عودتي من السفر رجعت لكم بطبق يااارب يفوز باعجابكن جميعا

صيدية القاروس عاملاها مخصوص لعيونكم الحلوين(القاروس نوع من السمك الفاخر)


مكوناتها بسيطه وقليلة ولكن طعمها روووعة .....بلاش تطويل يا ام عزيز وادخلي في الموضوع

طيب يا حلوات يا حوائيات نبدا في المهم

ننضف السمك ونعمل منه فيلي والى مالها قدرة على ذلك تشتريه جاهز وربي يعين زوجها ههههه


وطبعا زى ما انتوا شايفين نحتفض بالعمود الفقري وراس السمك عشان الشربة


وطبعا تضيفو البهرات الى تحبوها ....انا اضفت هيل ومسمار وبابريكا وتوابل مشكلة وثوم وبصل وزيت زيتون ومستكة وورقة غار وشوية فلفل اسود......بس انتو اعملوا الى انتو تحبوه

وبعدين تبلي فيلي السمك ببهراتك العادية انا عملت عليها كمون وبهارات مشكلة وملح وفلفل اسود


ورشيت عليها الطحين وحمرتها في الزيت من الجهتين




ورفعتها على الورق الماص للتخلص من الزيت

قليت المكسرات في الزيت



فضلا لا امرا لالالاتردو يا بنات حتى يكتمل الموضوع
07-11-1430 هـ, 12:55 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
يتبع
7
7

وفي نفس الزيت حمرت البصل


وكمان حطيتو على الورق الماص للتخلص من الزيت الزياده




وفي نفس الزيت للمحافضة على نكهة البصل والمكسرات فيه قليت صلصة الطماطم مع الملح والبهارات


ثم اضفت الماء على حسب الحاجة والرز المنقوع والمصفى سابقا




واتفضلوا احلى صيادية بالهناء والشفاء






ان شاء الله يكون الطبق عجبكم ولا تنسوني من دعوة صالحة ولكن جميعا بالمثل
07-11-1430 هـ, 12:55 مساءً
 
ماشاءالله تبارك الرحمن

رائئئئئئئئئئئئئئئئئئئئعه

ان شاء الله اطبقها قريب

سلمت الايادي
07-11-1430 هـ, 01:00 مساءً
 
تبارك الله روعة شهية
07-11-1430 هـ, 01:24 مساءً
 
اقتباس مشاركة  (بنت القدر)
ماشاءالله تبارك الرحمن

رائئئئئئئئئئئئئئئئئئئئعه

ان شاء الله اطبقها قريب

سلمت الايادي
ان شاء الله من ايديكي تكون احلى واحلىىىىى

تسلميلي انت يا الغلا
07-11-1430 هـ, 02:09 مساءً
 


الساعة الآن 02:58 .