السلام عليكم ........ ازيكم بنات الكتاب باين من عنوانه ,, اطلب مساعدة طبخة بطة لزيزة وسهلة الله يجزاكم خير لاتطنشوا اوكي ......... استنى الرد بليز

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
الصرراحه ماعررف


البنات ان اشالله يفبدونك
اسهل طريقه للبط واسرع طريقه

طبعا تغسليها كويس جدا بالدقيق والملح والخل


تكوني مقطعه بصل كتيييير اوي يكفي لحشوها مربعات صغيره وتضيفي عليه رشة كمون وفلفل اسمر وملح وقرفه

ورشة زيت وتقلبيهم كويس وترفعيهم على نار لحد البصل ما يستوي تلت ارباع سوا

تحشي البطه وتخيطيها كويس من عند الرقبه والاوراك

وتغليها مع ماء وتتخلصي منه للتخلص من الزفره

وتشوحيها بانك تجيبي اناء تاني وتحطي فيه نقطتين زيت ولما يسخن شويه تحطي مستكه وحبهان هيل يعني والبطه وقليبيها معاهم شويه

وبعدين تضيفي ماء مغلي وتسيبيها تستوي ولما تقرب من النضج ضعي الملح وانتبهي لان بصل الحشو بيكون فيه ملح برضو

وبعد ما تنضج حمريها في سمن او زيت وتقدم مع محشي او رز بالخلطه وملوخيه او زي ما تحبي وعلى فكره المرقه بتاعتها تستخدم

لعمل الملوخيه وطهي المحشي وخصوصا ورق العنب وبالف هنا وشفا
حبيبتي غسليها زين ونقعيها في مويه وخل وبعدين أسلقيها عادي زي الدجاج وبعد ماتستوي أدهنيها ببودره الزعفران وزيت ودخليها الفرن للتحمر والشربه حجتها سوي منها الرز أو سوي شربه شعريه ولالسان عصفور
وصحتين وهنا عليكم

سوي طريقة سما سحاب.. احسن شي في البط يكون محشي


الساعة الآن 07:39 .