النهاردة انا عاملة مفاجاة هاعمل ملف للاكلات المصرية بالمقادير والطرق زي الكشري او كفتة الارز اوصنية السمك بالبصل لو الفكرة عجبتكم ياريت تقولولي علشان ابدا التنفيذ ولو فيه اخوات مصريين يحبوا يشاركوا باطباق اهلا بيهم علشان تبقي الاستفادة كبيرة وشكراليكم جدا


---------------------------------------------------
نعيب زماننا والعيب فينا
وما لزماننا عيب سوانا

----------------------------------------------------
اموووووت في الأكل المصري:24:

بأنتظارك
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
اكيد مفاجأة حلوة أختي عاشقة الرومانسية
نحن بانتظارك

مع تحياتي
فكرة رائعة و اسمحى لي ان اشارك معك بطريقة عمل الملوخية
الملوخية
اسلقىاللحم او الدجاج في ماء مغلى مع بصلة و حبهان (هيل) مشقوق
بعد كده افرمى ثوم مع كزبره ناشفة
خذى نصف كمية الثوم والكزبره و ضعيهم على المرق و ضيفى الملح و اتركيهم يغلوا قليلا
ضيفى الملوخية المخروطة و دعيها تغلى في هذه الاثناء احضري مقلاة و سخنى فيها قليلا من السمن ثم ضيفي باقى الثوم و الكزبرة و قلبيهم جيدا و احترسى من ان تحرقيم ثم ضعيم على الملوخية بعد ان تكونى اطفات عنها النار
و الف هنا و شفا
يم يم يم اكلات مصريه تفتح النفس وخاصه الملوخيه وياريت الفول المدمس كمان الطعميه وطريقه الكباب والكفته تعيت الافلام المصريه كل ما اشوفها اشتهيها ( بدات الطلبات ما بتنعطى وجه ههههههههه )
مشكوره حبيبتي مقدما


الساعة الآن 08:44 .