Analysis Services
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
عاوزة اسال حاجة ضرورى جدا
الشيره اللى بتتحط على البسبوسه بتكون سخنه ولا بارده
عشان البسبوسه تتظبط؟
ردوا عليا واللى عملت بسبوسه قبل كده وظبطت معاها تحطلى الرابط بتاعها هنا
وشكرا ليها مقدما
17-11-1430 هـ, 12:54 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
مرحبا اذا كانت البسبوسة حارة الشيرة باردة و العكس اذا كانت البسبوسة باردة الشيرة حارة بس احسن سوي شيرة و حطيها بالثلاجة تكون جاهزة عندك
17-11-1430 هـ, 12:59 صباحاً
 
مثل ماقالت الاخت سندرلا
17-11-1430 هـ, 01:02 صباحاً
 
شكرا حبايبى السبب انى لقيت هنا مواضيع عن البسبوسه بيحطوا الشيره ساخنه
17-11-1430 هـ, 12:18 مساءً
 
حبيبتي ... انا افضل وضع الشيرة ساخنة والبسبوسة ايضا ساخنة يعني الاثنين سخنين ... اول ما تطلع البسوبسة من الفرن طوالي اسقيها بالشيرة الساخنة او حليب النستلة الساخن ... واغطيها ... واتركها لحد ما تتشرب كل الشيرة ... طبعا تحتاج كمية معقولة مو قليلة ... حتى بالنهاية تطلع معاك البسوسة طرية جدا ومو ناشفة ... يعني بتصير مثل اللي تنباع بالمحلات ...
17-11-1430 هـ, 12:53 مساءً
 


الساعة الآن 09:00 .