خواتي بصراحه بصراحه مليت انا من طعم الاكل

مهما غيرت في الانواع الا ان الطعم واحد والسبب البهااااااااااااااااااااااااااارات

هي نفسها الفلفل الاسود والكمون والكزبره والكركم

فياليت الي عندها بهارات طعمها غير تخبرنا وربي يجزاها الف خير ويستر عليها دنيا واخره
22-11-1430 هـ, 09:38 مساءً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
شوفى حبيبتى ممكن تستخدمى البهار المشكل وكمان الزعتر الناشف والقرفه والبابريكاو الثوم البودره والبصل البودره والكارى

بس خدى بالك كل نوع اكل وله انواع بهارات تستخدم له وكمان متكتريش بهارات على الاكل لانه بيفقده طعمه

انتى بالتجربه هتعرفى كل اكله ايه نوع البهارات اللى مستحب لها

فى قسم البهارات هتلاقى انواع كثيره جدااا كل مره جربى نوعين مثلا مجرد رشات بسيطه وشوفى الفرق
22-11-1430 هـ, 09:44 مساءً
 
اهلا وسهلا فيك

نورت المنتدى

كان ودي اساعدك بس ما اعرف بهارات

ان شاء الله بنات حواء ما يقصرو ا
22-11-1430 هـ, 09:51 مساءً
 
للرفع
22-11-1430 هـ, 10:11 مساءً
 
شوفي اخيتي كل مجموعة بهارات ولها طبخه يعني بهارات البرياني ما نحطها لمكبوس الدجاج واللحم والسمك
انا عندي خلطه ومعتمدتها من سنين اخذي كزبر حب وكمون حب وحمسيهم عالنار شويه وخليهم يبردون ومن ثم اطحنيهم وبعدين خذي دارسين وفلفل اسود وهيل مطحون واخلطيهم مع بعض مع باقي البهارات المحموسه[اخذي المكونات بنفس المقادير بس الهيل اقل منهم ]
22-11-1430 هـ, 10:45 مساءً
 


الساعة الآن 11:10 .