Analysis Services
ممكن سؤال
ممكن طريقة كريم الباتيسير اللي بيتعمل بالكاسترد
18-06-1425 هـ, 12:28 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
والله اختى ما اعرف بس ان شاء الله نسأل عليها اختى عاشقة الرومانسية عندى طبق وعايزة اكتبه ينفع اكتبه هنا
بس ردى علي بسرعة لانه طبق جنااان من الحلويات عندنا بمصر
18-06-1425 هـ, 09:38 صباحاً
 
'طريقه كريم باتيسيري أو الكاسترد:

13/4 كوب حليب....3 ملاعق كبيره سكر

مح بيضه واحده......1/8 ملعقه صغيره ملح

ملعقه اكل نشا.......فانيليا



تخلط جميع المقادير ما عدا الفانيليا

توضع على النار مع التحريك المستمر

ختى يغطي المزيج سطح الملعقه (يثخن)

يبعد عن النار وتضاف الفانيليا ويترك ليبرد

وبالهنا والشفا
18-06-1425 هـ, 10:47 صباحاً
 
اختي قنبلة ممكن تكتبي الطبق في ملف الاكلات المصرية
اختي كوكو انا قصدي ان في طريقة شفتها علي علبة لعجينة الميل فيه
وكان الكاستر بيتعمل عادي وبعدين بنضيف النشا والبيض والزبدة بس مش فاكرة المقادير والطريقة بالضبط
فممكن لو تعرفي الطريقة
18-06-1425 هـ, 07:49 مساءً
 
اختي

creme patissiere هي كريمة فرنسية مطبوخة تدخل في صنع الحلويات مثل الميل فوي والتاراتات الفرنسية
لو سمحتي حتى الغذ اكتب لك طريقته لاني الان مشغولة
اختك فاتحة
18-06-1425 هـ, 08:04 مساءً
 


الساعة الآن 09:44 .