بحثت فى المنتدى عن طريق عمل البسبوسة و لقيتها مشكورين بس فى استفسار

لقيت فى الطريقة ان الصينية تدهن بملعقة طحينة

انا فهمت صح و لا غلط؟؟

يعنى المقصود هنا الطحينة السمرا اللى بنحطها ع الفول و بنعملها سلطة طحينة للسمك و لا ايه؟

يعنى حاجة غريبة طعمها مش ماشي خالص مع البسبوسة المسكرة

عرفونى الله يخليكم انتم خبراء و انا مش عاوزة اتفضح قصاد زوجى

اهلين

ايوه هي اللي مصنوعه من السمسم بتطلع تجنن بالطعم وجربي

وانا كمان احط ملعقه مع البسبوسه نفسها بتطلع لذيذه
..



طبـخـآأتي . .
اهلين

ايوه هي اللي مصنوعه من السمسم بتطلع تجنن بالطعم وجربي

وانا كمان احط ملعقه مع البسبوسه نفسها بتطلع لذيذه
..



طبـخـآأتي . .


الساعة الآن 12:01 .