بحثت فى المنتدى عن طريق عمل البسبوسة و لقيتها مشكورين بس فى استفسار

لقيت فى الطريقة ان الصينية تدهن بملعقة طحينة

انا فهمت صح و لا غلط؟؟

يعنى المقصود هنا الطحينة السمرا اللى بنحطها ع الفول و بنعملها سلطة طحينة للسمك و لا ايه؟

يعنى حاجة غريبة طعمها مش ماشي خالص مع البسبوسة المسكرة

عرفونى الله يخليكم انتم خبراء و انا مش عاوزة اتفضح قصاد زوجى
03-01-1431 هـ, 05:47 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
اهلين

ايوه هي اللي مصنوعه من السمسم بتطلع تجنن بالطعم وجربي

وانا كمان احط ملعقه مع البسبوسه نفسها بتطلع لذيذه
03-01-1431 هـ, 07:10 صباحاً
 
اهلين

ايوه هي اللي مصنوعه من السمسم بتطلع تجنن بالطعم وجربي

وانا كمان احط ملعقه مع البسبوسه نفسها بتطلع لذيذه
03-01-1431 هـ, 07:10 صباحاً
 


الساعة الآن 12:33 .