انا اقوم بوضعة فى البيض ثم البقسماط بس انا عاوزة اعملها منتفخة ومقرمشة مثل تشيليز الى تعرف الاسرار تفيدنى و**** يجازيها خير اانا سمعت بيحطوا بسكوت بدل البقسماط و**** منا عارفة يس ارجوكم الى تعرف تفيدنى يا عسولات
لرفع لعيونك
مش فاهمة يا ام رؤي
رفع يعني ترفع الموضوع علشان يشوفه اكبر عدد ومايروح الصفحه الثانيه

اتوقع يحطوا مع الطحين بكنج بودر
لا اله الا الله
تقصدين البطاط حطية في موية وبكنج بودر لفترة ربع ساعة بعدين اقلية يطلع يجنن بصراحة انا لسى ماسويتة بس شفت وحدة تسوية


الساعة الآن 07:57 .