السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

طبعا كلنا عارفين مخاطر الماجي والامراض الي بتسببها علي المدي الطويل
عشان كده جربت اعملها في البيت وما شاء الله الطعم حلو اوي
وعلي فكره الوصفه منقوله لأخت هنا في المنتدي جزاها الله خير
المقادير
شوربة فراخ مركزه
جزر
بصل
توم صحيح
كرفس
كزبره
نسلقهم كويس في المرقه وبعدين نهرسهم بالخلاط او الكبه
ونجيب طاسه ونحط دقيق وزيت وبعدين الخضار وبهارات وكركم ونقلبهم كويس بالمضرب السلك وبعدين نحطهم في القوالب السيليكون
وعلي الفريزر وبعد التجميد نفرغهم في كيس
ملحوظه
لكل كوب شوربه معلقة دقيق ومعلقة زيت
ودي الصور




ودي الصوره بعد التجميد

19-01-1431 هـ, 05:22 صباحاً
 

لا توجد تقييمات لهذا الموضوع

يمكنك البدء بإعطاء تقييم عبر الضغط على النجوم أدناه:
5
4
3
2
1
طريقة حلوه

اشكرك اخيتي
19-01-1431 هـ, 05:28 صباحاً
 
الله يجزاك خير .....بس أختي كم مقادير الجزر والبصل والكزبره والكرفس والثوم
19-01-1431 هـ, 06:09 صباحاً
 
بس هذا الشوربه..؟؟؟مو عباره عن ماجي مفتت؟؟؟
19-01-1431 هـ, 06:37 صباحاً
 
اقتباس مشاركة  (أم مشعل4444)
الله يجزاك خير .....بس أختي كم مقادير الجزر والبصل والكزبره والكرفس والثوم

حبيبتي انا استعملت 3 كوب شوربة دجاج +جزره زاحده كبيره +بصله كبيره +3 فصوص توم +عود كرفس واحد مستورد + شوية كزبره صغيرين جدا عشان الشوربه مايكونش لونها اخضر

اقتباس مشاركة  (الغــيـد)
بس هذا الشوربه..؟؟؟مو عباره عن ماجي مفتت؟؟؟

قصدك الشوربة الي انا استعملتها ؟؟؟
لا يا قمر دي شوربة دجاج مسلوق عادي كنت مجمعاها عندي في الفريزر وبعدين غليتها كتير لحد ما بقت مركزه واصبحت
3 كوب
19-01-1431 هـ, 12:46 مساءً
 


الساعة الآن 03:10 .