استفسار عن محشي الكوسه

اطباق عالم حواء


http://www.forum.hawaaworld.com/foru...aysprune=&f=31








بناااااااااااااات حواء
الله يجزاكم خير هل الارز والحشوه حقت محشي الكوسه تطبخ ام تحشى من دون طبخ
واللي عندها طريقه رهيبه لمحشي الكوسه ياليت تساعدني لان زوجي طالبها مني وانا مااعرف
6
701

يلزم عليك تسجيل الدخول أولًا لكتابة تعليق.

تسجيل دخول

استغفاري سر سعادتي
تكفوووووووووووووووون يابناااااااااااااااااااااات ساعدوني الله يسعدكم في الدنيا والاخره
ترى اول مره اطلبكم
البرو فسوره
البرو فسوره
شوفي ياحلوه

كوسه قوريها وحطيها على جنب

الحشوه بصل وطماطم وبقدونس مقطعه قطع صغيره ولو بزبز احسن

لحم مفروم تحمسينه مع بهارات وفلفل وملح ومعجون طماطم وبعدها تجمعينهم مع بصل وطماطم وبقدونس بدون ماتحمسينهم

اضيفي عليهم ملح وبهارات وفلفل اسود والرز مصري واخلطيهم وحشي وصفيهم في صينه وصبي عليهم مرقه طماطم تكون مسبكه صح وفغيها ماجي واطبخيه طبعا الصينيه من تحت تكوني حاطه فيها بصل وبطاطس عشان مايحترق

الرز بدون سلق يستوي بعدين
استغفاري سر سعادتي
الله يجزاك الجنه
البرو فسوره
البرو فسوره
ويجزاك بالمثل


عسى تضبط معك ويحبها زوجك
نسمة دلع
نسمة دلع
هلا فيك حبيبتي
شوفي هدي طرقتي في حشو الكوسا جدا رووووووووعه
قوري الكوسا وغسليها زين من بره وجوا وبعدين أفرمي بصله وضعي عليها لحمه مفرومه مع بقدونس وكزبره خضرا وشبنت وملح وفلفل وبهارات مشكله وقليل رز مصري منقوع مسبقا وملعقة صلصه أخلطي كل المقادير مع بعض زين واحشي فيها الكوسا ورصيها في قدر مفروش بصل مدعوك بملح وفلفل وقليل من لب الكوسا وحاولي ترصي الكوسا وقفه مو نايمه وق بعض علشان الخلطه ماتطلع منها وبعدين دوبي ماجي في ماء حار وحطيه على الكوسا لحد نصفها فقط لأن الكوسا تنزل مويه كتير
أن شاء الله تعجبك طرقتي وتطبيقيها وأدعيلي دعوه حلوه